Problem med Flash Player i Ubuntu 10.04 (64-bit)

Permalänk

Problem med Flash Player i Ubuntu 10.04 (64-bit)

Hej jag Använder som redan nämnt Ubuntu 10.04 (64-bit) och när jag ska kolla på youtube eller anadra sidor med Flash Player så funkar inte klick funktionerna (asså jag kan inte passusa och playa med musen). I bland när jag flera flikar uppe med videos så krashar Flash player. Jag använder Mozilla Firefox webbläsaren. Jag har googlat och inte fått några bra träffar skulle nog kunna googla mer noggrant men tycker om att diskutera.

Permalänk

Glömde !!

Tack på förhand för alla svar.

Permalänk
Medlem

Flash fungerar dåligt i Linux 64-bit, för att uttrycka sig milt. Buggen du nämner finns många gånger på Launchpad, detta verkar vara den primära: https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/flashplugin-nonfree.... Det som har fungerat för mig och många andra är att installera Adobes betaversion av nya Flash. Sweclockers skrev nyligen en artikel om denne: http://www.sweclockers.com/nyhet/12709-testversion-av-adobe-f.... Säg gärna till om något är oklart!

Permalänk

Tack!

Det är glas klart tack så mycket för hjälpen!

MVH Måns

Permalänk
Medlem

32 bit flash på 64 bit Ubuntu är ingen höjdare, buggig precis som du beskriver det. Adobe har släppt en ny 64 bit version nu som fungerar riktigt bra.

Information och nedladdninglänk finns här:
Adobe Labs - Adobe Flash Player 10.1