Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sundsvall
Registrerad
Okt 2010

Skärm funkar inte!

Tja fick nyss hem min dator från komplett Komplett.se - PC i delar - AMD Athlon II X2 250 AM3

kopplade skärmen till moderkortet och när jag startar står det att kabeln inte är i och/eller att den inte får nån signal

nån som vet vad det kan vara?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Karlstad
Registrerad
Maj 2010
Skrivet av Lintana:

Tja fick nyss hem min dator från komplett Komplett.se - PC i delar - AMD Athlon II X2 250 AM3

kopplade skärmen till moderkortet och när jag startar står det att kabeln inte är i och/eller att den inte får nån signal

nån som vet vad det kan vara?

Ja, det är nog för att du inte ska köra på det intigrerade grafikkortet när du har ett som sitter i PCI-E port. Testa att koppla till grafikkortet till skärmen..

>HAF 932 | XEON x5650@4GHz | | 12GB RAM@1600MHz | MSI GTX 1070 ARMOR OC@2050MHz | ASUS P6T Deluxe V2 | 2x1TB F1:s+Intel x25-V 40GB SSD+OCZ Trion 100 | HX850 | Corsair H50<

Laptop | G751JT | 1080P IPS@100Hz | GTX 970m | trasigt batteri.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sundsvall
Registrerad
Okt 2010

måste köpa adapter till grafikkortet pga att jag har VGA koppling på skärmen men DVI-I på grafikkortet

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sundsvall
Registrerad
Okt 2010

om jag kopplar ur grafikkortet funkar det då?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Eskilstuna
Registrerad
Sep 2008
Skrivet av Lintana:

om jag kopplar ur grafikkortet funkar det då?

Förmodligen...

Phenom X6 1100T @ 4Ghz, Gigabyte 280X 3Gb, 8GB Corsair DDR3, Be Quiet 700w, Crucial 64gb, Samsung 850 Evo 500gb