Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jul 2010

Steam problem!

Sen jag patchade inatt har jag inte kunnat logga på steam. har försökt ominstallera skiten (och därmed avinstallerade alla mina samtliga steam spel =((( ) har jag inte kunnat logga in igen. Står att det inte går att koppla upp sig mot deras server och jag ser att store.steampowered.com är nere också.
Har även dns-flashat om internet (om det nu hette så).

Andra som stött på detta och som fått det fixat?

Ljud - Rotel RA-12 | KEF Q300 | XTZ 99 W10.16

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sverige
Registrerad
Mar 2007

Jag kan inte heller logga in på Steam eller komma in på deras hemsida. (Welcome to Steam)

i7 4770k 4.2 GHz delid | Asus Z97-E | 32GB 1600MHz 9-9-9-24 1T DDR3 | GPU: GTX 750 Ti | 840 EVO 1TB | Corsair AX860 Platinum | Define R4

"Once you go FLAC, you never go back!"

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Stockholm
Registrerad
Okt 2010

Kommer in på Sidan och har BBB. Sitter ni på Comhem?

PC #1: 60GB Corsair Nova2 Series|Samsung Spinpoint 250GB, WDC 500GB, WDC 1TB, WDG 1TB, Seagate 1TB|BENQ G2222HD, BENQ G2400W|Fractal Define R3|MSI 790XT-G45 Crossfire|Phenom II 720 BE X4 3.5GHz|Sapphire HD5850 1GB 725/1000|4GB DDR2 800MHz|Corsair 650W TX PSU|Logitech G15 Blue|ACE EDGE 3200|Corsair HS1A|Asus XONAR DX|Logitech X-530 | HD555.
PC #2: i5 2500k 4.2GHz|8GB DDR3 1600MHz|HD6970 Crossfire|850W Corsair|60GB SSD|WDC 1TB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sverige
Registrerad
Mar 2007
Skrivet av Hamzta:

Kommer in på Sidan och har BBB. Sitter ni på Comhem?

Comhem här ja.

Edit: Fast nu funkar det. Både steam och hemsidan.

i7 4770k 4.2 GHz delid | Asus Z97-E | 32GB 1600MHz 9-9-9-24 1T DDR3 | GPU: GTX 750 Ti | 840 EVO 1TB | Corsair AX860 Platinum | Define R4

"Once you go FLAC, you never go back!"

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jul 2010

Jo, ComHem här också, misstänker ComHem har nå routring problem. Kommer in på deras hemsida nu men inte in på Steam kontot för att lira Black Ops =(

Ljud - Rotel RA-12 | KEF Q300 | XTZ 99 W10.16

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jönköping
Registrerad
Mar 2006

Från steams forum:
"We've been experiencing an intermittent routing issue between some locations in Europe and one of our primary data centers in the US since late last night. Packets are sometimes lost between two major internet backbone providers on a hop on the east coast of the US. We've reported the issue to both providers and hopefully it will be fully resolved soon. Unfortunately it's not under our direct control as it's a broader internet routing failure between the two providers at a hop far away from our actual servers.

If you are in Europe and are having some connectivity issues this morning then this is a likely cause. "

CM Stacker 832 | i7 920@4GHz | 6GB 1600MHz Corsair Dominator GT | XFX 285GTX | Asus R2G | 750W Corsair HX