CoD BO MP inget händer (ny burk)

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Jul 2008

CoD BO MP inget händer (ny burk)

Byggt i hop min nya dator i dag å tänkte lira lite BO mp i kväll. men de händer inget när jag försöker starta spelet. SP delen funkar utmärkt tom MW2 som jag inte lirat på 100 år får jag i gång.. men inte BO. Har validerat alla filer etc men inget händer.. inte ens nåt fel meddelande!.. Nån som råkat ut för nåt liknande?

Gammal dator-->*AMD Phenom II X6 1090T 3.2GHz BE* | *GA-870A-UD3* | *ASUS GeForce GTX 670 2048MB DirectCUII* | *Corsair 8GB (4x2048MB) 1600MHz XMS3* | *H50* | *Corsair HX 650W 80+* | *Fractal Design Define R3, Titanium* | *Logitech Z-5500 5.1* | *Corsair SSD Force Series 60GB* | *Corsair SSD Force Series 120GB* | *+ diverse mekaniska diskar*

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Jul 2008

Tog bort BlackOpsMP.exe å sen körde en validering igen.. har fått igång de nu.. 1 gång iaf

Gammal dator-->*AMD Phenom II X6 1090T 3.2GHz BE* | *GA-870A-UD3* | *ASUS GeForce GTX 670 2048MB DirectCUII* | *Corsair 8GB (4x2048MB) 1600MHz XMS3* | *H50* | *Corsair HX 650W 80+* | *Fractal Design Define R3, Titanium* | *Logitech Z-5500 5.1* | *Corsair SSD Force Series 60GB* | *Corsair SSD Force Series 120GB* | *+ diverse mekaniska diskar*

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2010

Fick mail från Gameservers.com som tillhandahåller servrarna.
98% av alla fallen så är det en bugg som trixar med servrarna så att de inte fungerar korrekt, så som med att synas på browsern, kastar ut folk randomly, ger fryslagg i spel, dåliga svarstider (ping) m.m.

Du är inte ensam som drabbas av skit när det gäller BO...

Canon 6D • Canon EF 50/1.4 USM • Canon EF 85/1.8 USM • Canon EF 200/2.8 L II USM • Samyang 14/2.8 ED AS IF UMC • Samyang 24/1.4 ED AS UMC • Triopo C-158 • Triopo MX-1327 • iOptron SkyTracker V2
FlickrFacebook