Msn, hotmail, Microsoft nere?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sweden
Registrerad
Nov 2007

Msn, hotmail, Microsoft nere?

Märkte precis att ja inte kommer in på msn, hotmail, microsofts hemsidor.
Allt som har med MS och hotmail och göra kommer ja inte in på.
Händer detta för fler?
Tror detta är rätt forumdel btw.

- i7 5820k @ 4.3 Ghz - MSI Gaming 7 - GTX 980 @ 1433 Mhz - 16 GB DDR4 @ 2800 Mhz - Samsung 840 Pro 256GB + Samsung 850 EVO 1TB - Corsair 700D - Corsair HX750 - XB270HU -

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Feb 2009

Anything that can go wrong will go wrong.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sweden
Registrerad
Nov 2007

Den sidan säger att den är uppe, men har smsat några kompisar och dom kommer inte ut på nämnda sidor heller.
aja konstigt, löser la sig någon gång.

- i7 5820k @ 4.3 Ghz - MSI Gaming 7 - GTX 980 @ 1433 Mhz - 16 GB DDR4 @ 2800 Mhz - Samsung 840 Pro 256GB + Samsung 850 EVO 1TB - Corsair 700D - Corsair HX750 - XB270HU -

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
R'lyeh
Registrerad
Feb 2004

Samma här. Fast jag tycker hela internet började bete sig konstigt helt plötsligt :/ Facebook var skitseg (bilder kommer inte fram etc) och samma sak med fler sidor. Någon annan som upplever detta med Telia?
Msn gnäller om dns server och portar!, något den inte brukar göra när det "bara ligger nere". Tänkte först att min router hade börjat krångla, men nu ställer jag mig tveksam till det.

Enthoo EVOLV ATX Tempered Glass | Corsair HX650W | Intel Core i7 7700K | Noctua NH-U14S | 32GB RAM | ASUS STRIX GeForce GTX 1080 8GB GAMING | Pro-Ject Pre Box Digital S2 | Beyerdynamics DT 770 Pro 250 Ohm | AOC G2460PG + Eizo Foris FS2331 Monitor |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Dec 2007

Telia har rapporterat driftstörningar på både Mobilt och fast bredband - felsökning...

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Umeå
Registrerad
Mar 2009

dessa problem är i grunden orsakade av USA som försöker skydda sig själva genom att med alla sina dolda superdatorer RENSA INTERNET från allt som har med julian assange och wikileaks att göra, detta inlägg tkommer troligtvis försvinna vid 3tiden inatt av någon mystisk anledning

inför åldergräns på ÖÄ!

Trädvy Permalänk
Entusiast
Plats
Göteborg
Registrerad
Dec 2005

Enligt telias hemsida så har de problem med DNS-servrar. Någon trött tekniker som spillt kaffe igen?

Q9450, HD4850, 8 GB DDR2 800 MHz, 3x750 GB, Antec 300, Dell 2408WFP, U2410, Qnap TS-419p+ 4x2 TB Samsung F4, Asus UL30A-QX056V, Logitech Z-680, Sennheiser HD380pro, M-Audio FastTrack Pro, Ibanez sa160qm, Ibanez TB 15R, Zoom 505II, Ibanez GSR 200, Ibanez SW 35, Cort AC-15, Squier SD-3 BBL, Yamaha PSR 270, Røde NT1-A, Nikon D200, Nikkor 18-70/3,5-4,5, 70-300VR, 50/1,8, 28/2,8, Tamron 17-50/2,8, 90/2,8, Sigma 30/1,4, SB-800, SB-25, SB-24

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hedemora
Registrerad
Aug 2003

WS: DFI LP UT X38T2R (Gigabyte X38-DQ6 = Trasigt)| Intel C2D E6750 | 4*1 GiB Twinmos PC2-6400 | ATI Radeon HD4870 1GB | WD Caviar XL "AAKS" SATA 500GB | Antec Neopower 480W | Antec SLK3700-BQE
Server: DFI LP NF4 Ultra | AMD 3000+ "winchester" | 2*512MiB PC3200 | ATI Radeon HD2400pro | 1000GB WD GP, 3*320GB Seagate 7200.10, 250GB WD2500 PATA, 200GB Maxtor DM10 SATA = 2410GB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Småland
Registrerad
Mar 2005

Lite sent nu men de har haft problem med DNS'erna.

Lösning? Gå in i din rööjter och ändra till googles DNS 8.8.8.8 8.8.4.4 är det funkade utmärkt för mig igår iaf

I am Extrazz.