ASUS G73JW-3DE. När och var kan man få tag på en sån i Sverige?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2010

ASUS G73JW-3DE. När och var kan man få tag på en sån i Sverige?

http://www.xoticpc.com/asus-g73jw3de-pre-order-p-2912.html

Ska börja på internat om några månader och jag har för tillfället ganska mycket pengar på bankkontot (ca 30000kr). Vill ha en dator med vilket jag inte bara kan spela vilket som helst av mina steam spel och SC2 på utan att sänka grafiken, men också en jag kan spela Quake Live i 120hz med. Också märkt att svenska versionerna av bärbara inte heter riktigt samma sak i sverige som i USA, vilket är lite förvirrande.

Någon som vet någonting om denna? Vilket info som helst skulle va bra. Hittade 3DE versionen av G53JW på Expert här i Lund för ca 15000 kronor idag. Hade en GTX 360 och 360GB hårddisk och såldes med 3d-glasögonen.

Mer info om datorn: http://rog.asus.com/News.aspx?NewsId=29

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Ronneby
Registrerad
Mar 2006

Asus har som policy att aldrig kommentera produkter som inte är släppta. Nu finns ju denna i USA, men modellerna skiljer ofta från land till land.

Troligtvis kommer denna modell inte till Sverige alls, utan Asus lär nog ist satsa på Asus G73SW (Sandy Bridge-efterföljaren) och möjligtvis kommer den att kunna köpas i 3D-modell. Att den "gamla" G73-an skulle få en ny modell håller jag för näst intill omöjligt.

Dock vet man aldrig...