varför gör min ps3 så?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Son
Registrerad
Dec 2010

varför gör min ps3 så?

när man stänger av den så att den står i standby så slutar aldrig hårdisken att snurra. Det spelar ingen roll hur länge den står oanvänd. Hårdisken fortsätter att snurra och ps3ans hårdisk lampa lyser konstant. Det försvinner om jag stänger av den helt och startar den igen.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
lund
Registrerad
Jan 2005

kan inte se vad för modell det är men är det den gamla 40, 60, 80 gb varianterna och inte PS3 slim modellerna så är det kanske ett YLOD problem (dvs överhettning på GPU och CPU) finns guider om hur du löser det på youtube.

| Antec P182 | Corsair 520W | Intel Q6600 2,4 Ghz | Gigabyte GA-P35-DS3v | Thermalright 120 Ultra Extreme w Nexus 120mm Fan |.........2x 2048mb OCZ Sli Nvidia | Gainward 8800GT 512mb | 320 Gb WD 500 Gb WD

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Son
Registrerad
Dec 2010

Det är 80Gb Har haft problemet sen jag köpte den. Men den har aldrig överhettats

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Umeå
Registrerad
Jun 2009

Är inte det där när nätverket är aktiverat i standby? För att exempelvis kunna starta upp PS3 med PSP. Och det är bara fläkten som går och inte hårddisken?

Intel Pentium 2 MMX 233 @263 MHz, 192 mb, Nvidia TNT 16mb, 40gb hdd

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Son
Registrerad
Dec 2010

jag har inte en aning. Men har förtillfället bara nät på en mobil sticka och det finns inte några trådlösa nätverksanslutningar att ansluta till.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrköping
Registrerad
Feb 2004

Ja hårddisken är väl den gula lampan?
Den där ser ut att vara grön.

| Skärm: LG 23" LED E2350v-PN | Chassie: Silverstone Raven RV 02 | Nätagg: Corsair HX 750w PSU | Moderkort: Asus P7P55D-E PRO | Cpu: Intel Core i5 Quad - 750 | Noctua NH-D14 | Minne: Corsair Dominator DHX 1600MHz DDR3 20gb | Grafik: Powercolor Radeon HD 5870 1GB GDDR5 | HDD: Intel X25-M SSD 80GB, WD Caviar black 1TB |
Psn: Joi_

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norra Småland
Registrerad
Nov 2010

Prova att gå in i inställningar och stäng av fjärrstart funktionen.

Inställningar > inställningar för fjärrspel > fjärrstart (av/på) Kolla så den inte är "på".

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Umeå
Registrerad
Jun 2009

Gå in på inställningar/inställningar för fjärrspel/fjärrstart och ändra till av om det är på.

Edit: någon hann före

Intel Pentium 2 MMX 233 @263 MHz, 192 mb, Nvidia TNT 16mb, 40gb hdd

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Son
Registrerad
Dec 2010

Tack så mycket! både till SuperRetard och Igelkotte!