Permalänk
Medlem

Nätagg trasigt?

Tjena!

På senare tid när jag spelar tunga spel; typ mafia 2, BF:BC2 och liknande, så har datorn börjat ge ifrån sig ett surrande ljud.

Spelat in på mic:
https://sites.google.com/site/xch89x/filer/psu_ljudfel.wma?attredirects=0&d=1
Höj volymen om det inte hörs. Först är det bara fläktarna som låter, sen efter 2-3 sekunder sätter jag på furmark. Det är det ljudet jag menar.

Detta började när jag uppgraderade mitt GTX 260 till ett GTX 570.
Mitt nätagg är ett Northq Black Magic 850 W. Vet att det är ett random märke, men det har fått bra reviews: http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=93

Det låter som om ljudet kommer från nätaggregatet, men det är lite svårt att vara helt säker. Jag vet i alla fall att det inte är grafikkortet som låter konstigt då jag testat fläkten i Afterburner.

Kan det vara att nätagget blivit dåligt med tiden/till viss del pajat, eller att det bara inte klarar av ett GTX 570? Vore konstigt om det inte klarar av kortet då det är 850W gjort för SLI/Xfire.

Hjälp! Behöver råd. Jag mailade Kompletts support, men dem svarade inte på frågan om det kunde vara nätagget utan skickade bara en färdig mall om hur en reklamation går till och att man blir skyldig att betala om det inte är fel på det vid reklamation.

Inköpt på komplett och det har några månaders garanti kvar.

Tack på förhand!

Lagt till ljudfil
Permalänk
Medlem

Kan inte lyssna på din ljudfil just nu men misstänker "coil whine" från antingen moderkort eller PSU.

Sökte lite snabbt och hittade ett liknande fall här:
http://www.sweclockers.com/forum/127-corsair/965957-annoying-...

Permalänk
Medlem

Tackar!
Ska testa skicka tillbaka den då. Är förmodligen samma problem.