Välkommen till galleriet

I SweClockers Galleri visar teknikfantaster allt från ambitiösa datorbyggen med vattenkylning till finurliga lösningar på alldagliga problem eller projekt som lyfter nörderiet till nästa nivå. Här hittar du några av de snyggaste projekten i världen, arkadmaskiner, smarta hem, välsvarvade kontor och spelhörnor, och bevattningssystem med Raspberry Pi. Låt dig inspireras av 300 000 medlemmars samlade verk.

Klicka för mer information

Sedan start har SweClockers varit en mötesplats för entusiaster, som på den tiden ständigt var på jakt efter den senaste hårdvaran. Att prestandan hos processorer och grafikkort dubblerades vartannat år hörde till det vanliga. Något som praktiskt taget ingen tillverkare brydde sig om var det estetiska.

I jakten bort från beigea till synes inrökta chassin tog de mest flinka av entusiaster saken i egna händer. Resultaten av dessa projekt lades allt som oftast upp på SweClockers, där det fula byttes ut mot plexiglas, välsvarvade metallskapelser, coola chassin skurna ur en rejäl bit frigolit eller så tog man det fula och med sprayburkar tog fasta på sin konstnärliga sida.

Med åren har datorkomponenter i originalutförande blivit mer tilltalande, men det hindrar inte SweClockers Galleri från att fortsätta leverera stordåd. Snygga datorbyggen med vattenkylning har nu sällskap av hemmagjorda arkadmaskiner, smarta hem där storebror ser allt, från grunden hemmasnickare spelrum och kontor, och på senare år massvis av projekt med the little computer that could – Raspberry Pi.

Visa mer
Skapa galleri