MusicBox Mini - Bygglogg

Halloe alla Sweclockare!

Har länge gått i tankarna om att bygga en strandlåda efter att ha sett alla imponerande byggen här på forumet. Problemet har för mig varit att jag inte haft ekonomi till att köpa prylar som material till lådbygge samt ett par rejäla högtalare samt lite annat. Därav så är detta bygge baserat på material som jag har hittat hemma i olika vrår.
* Högtalarna är ett par gamla som jag hittade i källaren
* Lådan är en gammal pokerväska
* Förstärkaren är köpt från ebay för hela 80kr!
* Batteriet är köpt från biltema för 250kr och är det minsta och mest enkla gel-batteriet de hade
* Tyget som sitter över högtalarna är biltemas högtalartyg för 60kr
* Övriga saker (skruvar, trälister mm) är taget från hemmet som bara stått och samlat damm i princip

Syftet med hela det här bygget, förutom att det ska vara så billigt som möjligt, är att det ska vara så litet som möjligt! Hela systemet är alltså byggt i en gammal pokerlåda med en tjocklek som är smalare än bredden på en S4 (se slutresultat-galleriet)! Den är samtidigt inte så mycket längre än en vanlig skollinjal samt är kortare på bredden än en skollinjal.
Bygget i sig är väldigt enkelt med så enkelt system som möjligt där jag använder så lite saker som möjligt. Exempel på detta är en enkel strömbrytare med lysdiod för att se när lådan är på och av, aux-ingång för att lyssna på musik istället för t.ex bluetooth, etc.

Hoppas ni gillar det ni ser, för det gör jag! Eventuella uppgraderingar är redan planerade, t.ex en batterimätare för att se aktuell batteristatus, ett till batteri för extra lång speltid, bluetooth-koppling + aux för valfrihet med mera.
Titta även in slutresultat-bilderna i mitt andra galleri där jag fotat med systemkamera dessutom (bilderna ni ser här är tagna med en S4).

Ha det gott, och glöm för fasen inte att komma med lite konstruktiv kritik ifall ni ser eller undrar något