3.8
25 röster
Skapat
2015-08-12
Senast ändrat
2015-08-12
Visningar
3 203

Sisådär sex månader efter att jag klev ut i kylan och började karva med bågfilen så är nu mitt första scratchbygge färdigt. Men dessförinnan så ägnade jag ett helt år till att rita i sketchup, när jag var färdig med min modell så gick det någon månad eftersom jag inte kunde genomföra det.
Tankarna gick i stil med

"Jag har inte tillgång till någon cnc-fräs som kan hjälpa mig på vägen".

Förra sommaren så flyttade vi och renoverade lite i nya huset, helt plötsligt stöter jag på något som kallas gipshörn. Så fort jag ser gipshörnet så vet jag att mitt chassi kommer att byggas med sådana som stomme.

Det har varit en oerhört givande process för mig som 15-16-åring, jag har lärt mig massor som jag kan med mig till nästa bygge.

Slutligen så vill jag rikta ett stort tack till Kenny på Stylingwebben som har sponsrat mig med sleeve och samtliga tillbehör till sleeven. Utan honom hade det här projektet aldrig blivit så bra.

Jag vill även rikta ett tack till @Nikkop som tog sig tid att bedöma mina skisser trots att de var sneda och vinda.

Slutligen vill jag även tacka alla som följde projektet och gav mig kritik, utan er hade det aldrig blivit någonting.

Specs
Phenom II X6 1090T
GTX 680
8GB DDR3
970M Pro
HX 750 Sleevat
Microalus, 22 Liter

Jag tar gärna emot kritik för att nästa projekt ska bli ännu bättre, motivera era betyg i tråden. Det här var mitt första projekt, jag ser fram emot att genomföra fler projekt med högre kvalitet och finish.

Galleribild