Compact living volym 2.

Hej kära sweclockare. Många av er kommer säkert att tycka att detta album känns bekant, och det är för att jag har gjort en liten ombyggnad här hemma. Tidigare satt mitt bastanta skrivbord fastbultat i väggen, vilket numera är nertaget och nersänkt samt att datorn är inbyggd i en hurts numera. Komponentera är istortsett detsamma som tidigare även fast en del uppdateringar har skett och kommer att fortsätta att ske, för vad är roligare än att öppna upp elektronik prylar? Iaf jag är 25 år gammal och bor tillsammans med min flickvän i en 1a på 45kvm, vi delar inte riktigt samma intressen iform av teknik men hon låter mig hållas sålänge hon slipper vara en del av allt byggande och den ekonomiska delen som är som ett stort avgrundshål i denna fina hobby.

Datorn har jag byggt själv, tror det är min 5:e setup jag satt ihop och den uppgraderas eftersom. Den används mest för spel och med spel så är det istortsett endast fps spel som liras här hemma, mestadels Arma 3 och olika moddar men även Battlefield m.m.
Mb: Asus z170a
Chassi: Fractal Design Define S
Cpu: Intel Skylake 6600k, klockad till 4.5ghz
Gpu: Palit Geforce 1070 Super Jetstream
Psu: EVGA supernova g2 750w
Hdd: Samsung 850 500gb SSD
Ram: Kingston hyperx 16gb 2133mhz

Kringutrustning:
Skärm: Acer Predator x34 100hz
Mus: Razer mamba tournament edition
Tangentbord: G610 Cherry red
Högtalare: Audio Pro T12 med Audio pro base stands.
Stol: DXracer Racing black on black
Bärbar dator : Asus zenbook 303ub

Skrivbord: Skrivbordet är en 30mm ekskiva som är 205cm bred och 85cm djup som jag har oljat med mörk träolja samt borrat hål för kabeldragning, under skivan sitter en rostfriplåt som jag införskaffat via en plåtslagare som tillverkade dem åt mig L formad med förborrade hål som jag använder för att kunna dölja alla kablar samt strömförsörjning. Hurtsen är från Ikea och heter Axel, den har jag borrat lufthål i baksidan för att datorn inte ska brinna upp därinne. Kommer möjligtvis installera någon fläktlösning för ytterligare kylning.

Tv hörna:
Egenbyggd tv bänk i ek med rostfri plåt för kabeldragning/gömning
Högtalare: Audioengine A2
Tv: Sony kdl 46" fullhd med några år på nacken, inget speciellt.
Tv upphängning: Igloo vrid/tiltbart