Battlestation Royale - Fortnite case mod

4.3
81 röster
Skapat
2018-09-20
Senast ändrat
2018-09-20
Visningar
10 277

Hei!

Er helt ny på forumet, men ble tipset om å legge ut bilde/video av Battlestation Royale her. Har tidligere hørt mye om Sweclockers (mye bra work!!) men her i Norge er det desverre ikke noe som Sweclockers.

Litt om meg: Jeg er 19 år, og sammen med min business partner fra Tyskland holder vi på med å starte opp en case modding nettbutikk. Begynte med PC bygging og modding ca 3-4 år siden. Jeg bygger ikke case mods så ofte, da jeg foretrekker å heller lage noen få i året men virkelig gjøre de unike.

Vi har samarbeidet med Komplett.no på dette prosjektet, og bygde Battlestation Royale for å være et blikkfang på lang avstand, samtidig som det er detaljert up-close. Det var et veldig morsomt prosjekt, men veldig stressende da vi ble ferdige med byggingen 5 timer ETTER vi burde ha kjørt til Sverige for dreamhack. Oops! Vi fokuserte veldig mye på å trekke designelementer fra spillet, fra farger til objekter osv osv slik at det ikke er noe tvil om hva temaet på PCen er.

Jeg lastet akkurat opp videoprosjektet på youtube, og vil gjerne høre hva dere synes Jeg pleier ikke å lage build logs med bilder og tekst, men forteller heller den samme historien med videoproduksjon hvor jeg har litt mer kreativ frihet til å prøve meg på spennende edits.

Videoen kan du se her:

Beklager for clickbaity video title på forhånd, men det må til når man har liten youtube kanal hehe.

Spec list her:
Case: Corsair 500D
Motherboard: MSI X299 Gaming M7 ACK
CPU: i9-7980XE
GPU: 2x MSI GTX 1080Ti Aero
RAM: 128 GB HyperX Fury
Storage: 2x 500gb m.2 SSD (HyperX), 2x 500gb 2,5’ SSD (HyperX), 1x Intel Optane 900P 280GB
PSU: Corsair 1000W
Cooling: EKWB Watercooling

Håper dere liker videoen og bildene! Vi tar gjerne imot konstruktiv kritikk slik at vi kan forbedre filmproduksjon for fremtiden.