4.2
5 röster
Skapat
2019-10-06
Senast ändrat
2019-10-06
Visningar
431

Hej och välkommen till mitt första galleri!

Det här är inte min första modifikation relaterat till komponenter och kringutrustning men det är min klart mest lyckade.

Vad vi har här är en gamingmus. Specifikt en Finalmouse Ultralight 2 Cape Town som släpptes någon månad tillbaka i en relativt horribel blandning av färgerna gräddvit och burnt orange. Detta var förstås helt oacceptabelt så jag valde att försöka mig på att måla om den.

Jag har utgått ifrån Finalmouse Ultralight Phantom's färgschema men valde att ersätta deras ljusbå kabel och scroll med något starkare åt cyan/turkos hållet. Dels för att det ger en snyggare kontrast och dels för att musen menades att matcha keycap-setet GMK Phosphorous

Vad har jag då gjort?
Nedmontering -> Sanding -> Tvätt -> Primer x2 -> Färg x3 -> Splatter -> Klarlack x3
Splatter effekten åstadkom jag genom att väldigt lätt trycka på avtryckaren så det helt enkelt pruttar ut lite färg.

Material:
Sprayfärg, Primer och klarlack från Montana Gold
Paracord kabel från ParaCableMods.co.uk, Neon Turquoise
Scroll-ring är en vigselring i silikon för kvinnor storlek 9.5 från Amazon

Överlag en simpel mod men jag tycker det blev tjusigt. Hur färgen kommer hålla över tid återstår dock att se. Hade jag fått göra om det hade jag troligtvis maskerat av ett par mindre delar som tex M1/M2 stabsen som ändå inte är synliga utifrån då dessa började gnugga mot chassit vilket tvingade mig att behöva slipa ner färgen för att det skulle bli smooth igen.