BroCorner1.0

Ett serverskåp med RGB behöver ju motsvarande arbetsstation med RGB. Såklart.
(länk till serverskåpet : https://www.sweclockers.com/galleri/14878-broserv1-0)

(länk till byggbilder : http://www.pierrejavel.com/temp/Desktop/)

Hemmasnickrat skrivbord av stavlimmade furuskivor, eldade och sen klarlackade. Bockad aluplåt som kabelkanal döljer det mesta, svartlackad såklart.

Precis under skivan sitter en knutpunkt för huset (skitlitet hus, så behöver inte så många anslutningar), cat6 draget ifrån källaren där serverskåpet står samt anslutningar med cat6 och hdmi ner till TVn.
Allt uppe i huset går igenom en Asus RT68 (som är fastskruvad under skrivbordet) som fungerar som AP för de trådlösa enheterna och de fåtal trådbundna enheterna. Från RT68an går allt ner till Switchen i rackskåpet.

Till vänster på skrivbordet ligger styrenheten för hemautomation och fjärrstyrning, en Hubitat Elevation. (Kör mest inbyggt Z-wave och lite lösa zigbee enheter som komplement. )

Saknar högtalare då jag inte kommit på vad för modell jag vill köra, vet inte ens hur de ska placeras för den delen. Så enda jag har i ljudväg är ett par trådlösa Sennheiser TR175, köptes mest för att basstationen fungerar som sändare och laddare, behöver aldrig oroa mig för att lurarna dör pga energibrist. Låter bra gör de ju också

Logitech lågprofil K710 + G502 mus, känns som onödigt bling men k710 var det enda tangentbordet som hade samma känsla som de föregående logitech lågprofils tangentborden (Har ett helt nytt oanvänt liggande, men det är ps2..)

Pyzen är då en AMD Ryzen 2700x på ett Asus x470 kort, 16GB RAM, Red Dragon RX580 8GB, 500GB EVO970 + 500GB EVO860 allting i ett Meshify chassi.

Och efter en sommar med mycket åska så blev jag tvungen komplettera med en CyberPower CP1500 UPS.