2.9
23 röster
Skapat
2010-06-04
Senast ändrat
2010-09-16
Visningar
4 313

tja har moddat syrrans dator i 2 dagar nu och blev riktigt nöjd med slutresultatet(förutom att jag väntar på den andra plexi-skivan). Har haft en del trubbel med färger som inte passar lacken så all färg vart knas?så jag gjorde om hela färgningen och det var betydligt bättre. Här är lite bilder från moddandet!

Men hadde hela datorn kvar att slipa och färga som ni ser.

Färgningen

Började färga i mattsvart av okänt märke pga det hadde vi hemma och det gick ganska bra någon rinning men men.

Chassit

Såja nu var det bara skelettet kvar efter nedplockningen.

Neon

Köpte till rött neon-rör som jag hadde hört inte var rött alls utan råsa! passar ju syrran. Kostnad 135 kr.

Vänster sida

Bakifrån

Höger sida framifrån

Stilrent och snyggt

Orginal

Körde igång den och installerade winXP för att se så allt funkade.

Början

Slipade av färgen så jag kunde börja färga och sågade upp en fönster. Men insåg snabbt att det inte kommer att behövas någon omfärgning pga det såg riktigt ballt ut som det var.

Resultat efter första försöket

Var inte riktigt nöjd med denna sidoplåt men den funkade.

Resultat

Det ser rött ut men det är råsa IRL

Slutet

Är väldigt nöjd på nu på slutet och det ser riktigt bra ut. En total kostade på detta skulle nog vara ca 600kr med bra kvalitet på grejorna.

Nice!

Den såg ju mkt bättre ut än i början dock utan lacken. Sedan när jag började spreja på lacken så for färgen som var under. Och visst f*n vart neonet råsa nog :D.

Lackad

Som ni ser vart motivet bättre gjord tack vare en vänn(emilsslime) och lacken förstörde inte färgen heller vad ska gå snett nu då? :/

Riktig färg

Efter fiaskot med den förra färgen så for jag och köpte den mattsvarta färgen som hörde till lacken total kostnad på det vart 400kr men då funkar det iallafall. Sen efter att ha tagit bort färgen med T-röd så färgade jag om allt och upptäckte att det var färg över så jag spräyade hela insidan också med mattsvart och lack.

S***n

Tyvärr så har jag en mini-myrphy på min axel hela tiden så nått måste ju gå fel så denna ggr så sprack plexiglaset efter att ha legat på ett bord i 1 dag, men har beställt en ny. Kostnad gratis men för andra ppl ca 200kr.