Machörnan

Mitt eget lilla revir.

Min kära lilla fru har ett bord med symaskin och annat tråkigt jox, så efter det så blev det enklare att förhandla till sig en datorhörna - trots att jag just nu har macbooken som enda dator och egentligen skulle kunna sitta var som helst i huset. Men - det är ju alltid skönt att ha stor skärm, högtalare, mus... ja, allt det där stationära som man saknar med bara en laptop.

Grejerna är som följer:

MacBook Pro 15" med följande spec:
2,66 GHz intel core i7,
8 GB ddr3
dubbla grafikkretsar; en intel HD graphics och ett Geforce GT 330M och slutligen
en 256 GB Corsair ssd-disk - datorn blev galet snabb efter bytet från originaldisken till denna - rekommenderas till ALLA)
Macbooken är inklädd i en foppatoffla från Speck, så slipper den bli repig (jag bär den dagligen till jobbet)

Högtalarna är HarmanKardon (kommer inte ihåg modellen) - både snygga och grymt bra ljud
Skärmen är en Benq G2420HD som kommer att ersättas av en 27" Cinema Display så fort pengarna finns. *Grymt* skönt med dubbla skärmar!
Stället till datorn är ett Griffin Elevator
Tangentbord och mus är Apple (Wireless Keyboard och Magic Mouse).
Musmattan är IKEA original, kostade 10:- om jag inte minns fel
Bordet är också IKEA - kommer inte ihåg vad det heter, men ligger på runt 1500:- tror jag. Kan verka onödigt stort, men jag har ofta massa papper och böcker vid datorn så utrymmet behövs.

Kablarna gömdes rätt väl bakom en gammal elradiator som inte används utan bara sitter där. Numer är det alltså inte en radiator utan en kabelsamlare.

Saker som ska göras:
Borra hål genom bordskivan för högtalarkablarna.
Sätta upp en kabelkorg under bordsskivan för alla kablar och adaptrar (känns som det kommer bli en jävla massa damm bakom radiatorn...)
Byta skärm.
Komma på nån snyggare lösning för kablarna som går in i macen (det som inte går att gömma alltså). Kom gärna med nåt kreativt förslag!