Blackline v. 01

Hej! Senaste veckan har jag gjort mitt första riktiga moddningsprojekt. Jag har jobbat med ett Fujitsu simens Silverline chassi som nu blivit ett Blackline chassi. Från början var det tänkt att temat skulle vara rött/svart men när jag insåg att de flesta har det tog jag svart/grönt istället.

Chassit är ju rätt gammalt (Runt 2001?) så nätagget var självklart i toppen av lådan. Så jag tänkte "Okej, går att leva med." Men när jag plockade isär chassit för lackning kunde man enkelt ta bort moderkortsplåten med 4 skruvar. Så jag tänkte att jag vänder på den. Men då kunde man inte sätta på chassi sidan för att man använder skruvar som kopplas till distanser och de blev felvända så jag skrota den idéen. När jag lackade det sista stod chassit upp och ner. Då fick jag en sjuk idé. Att helt enkelt vända chassit uppochbner. Plusen då var att nätagget blev i botten, CD läsaren blev i botten, SNYGGARE (imo), och sen kom chassi sidan som jag satte in plexit på in på andra sidan så att jag ser in i min lilla dator.
Anledningen till att jag ville ha CD läsaren i botten var att jag har datorn på bordet så slipper man sträcka sig. (Lat datornörd).

Fördelarna med chassit är att:
1. Tystare!
2. Snyggare!
3. Mindre!

Sen finns det ju nackdelar. Men med tanke på att min hårdvara inte är super hardcore så gör det inte så mycket. Och det var egentligen bara att processorn blev 4c varmare.
Kabeldragningen blev heller inte lika bra men för att inte ha några kabeldragningshål är den faktiskt super awesome!

Hårdvara:
AMD Athlon II Quad Core @ 3.5 ghz
XFX HD Radeon 5770 1 gb
Silver Power 500w
MSI 770-C45 AM3
Hitachi 500 GB 7200 rpm
Corsair Value DDR3 4gb
Windows 7 home 64 bit
Noctua NH-U9B SE2

Det som ska läggas till är att:
1. Handmåla grafikkorts kylaren med gröna detaljer.
2. Köpa sleave.
3. Fixa fötter.