DasBoot - Lian Li White and Black

3.5
21 röster
Skapat
2010-10-10
Senast ändrat
2010-10-30
Visningar
5 471

Ok, tog tillbaka mitt gamla lian li pc7 av en polare. Har varit i ett bättre skick, så började fixa i ordning det. Har en bild på fronten som nu är klar. Har chassi sidor, toppen och insidan kvar. Tanken är att den ska bli vit med svarta detaljer, svart insida.

Hårdvaran som ska vara i är oklart, då jag inte har några delar över. Men förhoppningen är att skaffa delar till en filserver så min workstation kan flytta in här. Har som mål att få den riktigt tyst, då mitt p182 är en bättre grund för servern med många diskar.
Då blir hårdvaran följande:
*Asus Rampage Formula*E6750 @ E6850 + Xigmatek S1283
*8800gts + HR-03 GT
*Dominator 2x2048mb pc8500
*1x80gb ssd intel x-25 g2
*Pioneer dvd-rw
*Corsair HX620

Så här såg den ut från början.

Fötterna som ska sitta under

Gillar egentligen inte fönster, men chassi sidan var skadad utom räddning, så detta vart det enda som jag hitta i reservdels väg. Har dock lyckats repa plexiglaset i garaget. Så får se om jag kan polera upp det, funderar på att tona det mörk svart för att få det att passa med temat.

Chassit börjar ta form, har toppen och andra sidan kvar att lackera. Ska även lackera plexiglaset i samma svarta färg som insidan. Sen så använder jag den gamla sidan och kapar ut en bit som blir någon cm mindre än hålet för fönstret. Denna biten lackeras vit och kommer att antingen ha en figur ur kapad eller lackerad på sidan.

Enkel skiss på hur sidan är tänkt att bli. För er som undrar så är det JDM drift cow..;)

Så nu är det bara kossan som saknas och hon är på G. Tänkte förs popnita ihop sidan, men hitta dessa små söta m3 Insex-skruvar...:)

Helhets bild utan kossan, man kan skymta min Noctua p14 bakom gallret också, den ska förse komponenterna med frisk luft.

Bulgin power knapp, radiator galler och en Noctua p14

Nya hål för kabeldragningen

Noctua p14 på insidan