3.3
72 röster
Skapat
2011-01-04
Senast ändrat
2011-01-04
Visningar
9 743

Ja, vad ska man säga.. Det har blivit några nätagg genom "åren".. Vi får se vad det blir härnäst.

Använd sleeve på bilderna:

Orange
White
Black
Red
Color-X

Vill fler fylla på så hör av er så slänger jag upp era bilder också. Jag kommer att kontinuerligt uppdatera det här galleriet med fler sleeve bilder. Varierad kvalite kan förekomma.

Jag kommer säkerligen få frågan om vilket verktyg jag använder. Jag använder skräpverktyget ifrån sunbeamtech. Har hållt för mig genom tre nätagg men för de flesta går de sönder på en gång. Jag rekommenderar er att köpa riktiga verktyg. T.ex. det som Nils på MDPC-X.com säljer om ni behöver ett verktyg i huvudtaget. Vissa använder gem, andra häftklammor. Be creative!

Mitt första - mer seriösa bygge gick i färgerna rött och svart. En ganska vanligt färgval och inte konstigt är det när det finns så många fräsha komponenter i just de färgerna. Tricket ligger mycket i hur du lägger ihop dem. Hur du balanserar färgen. Att ha 50/50 är inte alltid det enda rätta, men det är heller inte fel.

Även satakablar kan man ju spexa till med lite sleeve. På senare tid har jag sett ett antal låta bli att "heatshrink'a" även kontakten. Med MDPC-X heatshrink går även det smärtfritt och det ger ett overall fräshare och mer exklusivt intryck.

Ser man till sleevingen i det här bygget så tycker jag att balansen blev perfekt. Alldeles lagom mycket helt enkelt.

Låt sleevingen synas. Gör någonting kreativt med den. Varför gömma undan den när du setat där i soffan och sleevat en hel helg?

För att krydda till det lite kan man alltid göra någonting roligt med kablarna. Varför int3e fläkta dem?

Orange, vit och svart. Ja det är färgerna som mitt andra bygge går i. Inte det vanligaste kanske, och absolut ett av de mer svårbalanserade färgvalen utan att gå helt ut ändå.

Ett helt sleevat nätagg. Eller ja, ett SFX nätagg får väl knappt räknas som ett halvt.. Ligger på 350w och driver just nu en speldator med 5870, i5 750 och 4GB ram. Hela köret är vattenkylt och två 3.5" diskar används också.

Finns många olika balanser man kan ta då. Jag blev väldigt förtjust i just denna, men blev aldrig av att jag använde den.

.. Color-X! Denna fantastiska färg är ett av färgvalen i mitt senaste bygge Theory | By Hannes. Ta er en titt genom att gå in på länken under sista bilden.

Och låt mig presentera, den fantastiskt snygga färgen, med otroligt trevlig karaktär och som passar i de mest exklusiva byggen..

http://www.sweclockers.com/forum/5-modifikationer-och-egna-ko...

Kamera som har används under hela tiden är en D40 med 18-55 lins. Inga extrema grejer med andra ord. Lär er kameran så kommer den att göra jobbet åt er.

Vi hörs!

Photoshop är för töntar! Lek med kamerans inställningar så kan ni fånga riktigt schyssta bilder, helt utan att redigera i efterhand!

Nu menar jag förstås inte att ni inte ska använda photoshop eller dylikt program. Se bara på Laines Malay hur han har använt photoshop för att göra en majestätisk presentation! Var kreativa!

Ifrån bild 15 och ner används MDPC-Xs Color X tillsammans med svart och vit sleeve.

Ha en fortsatt trevlig natt!