2.6
103 röster
Skapat
2011-01-07
Senast ändrat
2011-01-07
Visningar
9 042

Nuuuu ni grabbar tjejjer .. o ni övriga.

Nu är det äntligen klart efter månader av väntan och tjaffs hit och dit med ev sponsring eller inte. Sponsringen sket jag i pga krångel, så som i dom andra byggena kommer jag köra rätt ur egen ficka! La iofs inte ner nån energi på att bli sponsrad heller..

Iallafall.. målet denna gång är, Större, Snabbare, Snyggare, Brutalare, Häftigare, ja you name it.

Det enda jag begär i min tråd är att oseriösa fjortisar med stor avundsjuka håller sej borta, för faller dessa in igen klipper jag av bildvisningen och berättandet.

Första bilden kommer på måndag, där datorn kommer vara, och denna gång kommer jag bygga eget chassi, helt från skratch, jag har ritningar på hur det skall se ut, skall bara skaffa matrealet till dety o börja.

Kan beskriva chassit som, aluminuim, plexi, chrome, ev blått och vitt eller svart o grönt, lcd, och kvalite.

Med dessa ord avslutar jag för denna dag, skall resa bort imorrn o e tillbaka på söndag. Så tills dess.. C YA

Familjens datorer...

Dessa är de datorer jag skaffat till familjen för tillfället. 2 st HP HDX-16 till barnen, samt en HP HDX-18 till mej o frugan... det är denna jag kommer dokumentera allt ifrån om jag inte hittar nått bättre för en bra peng.

Installerade i min sons HDX-16 8gb minne ddr2 800mhz samt en Momentus XT disk på 500 gb och en 6x Blu-raybrännare..

Dotterns dator är ännu orörd, men min HDX-18 smiskar jag snart i 8gb ddr3 minne i samt en Blu-raybrännare i oxå och 2 st Momentus XT på 500gb vardera..