SweClockers redaktion

Läs mer om vilka som jobbar på redaktionen och följ oss på sociala medier.
Roll Chefredaktör
Bio Retronörd med förkärlek till analoga bildsignaler, CRT-bakprojektion, moddade Super Nintendo och udda gammal teknik. Startade karriären som teknikredaktör för 20 år sedan, har turnerat lite bland återförsäljare och tillverkare men har nu hittat tillbaka hem! Är fortfarande lite ledsen för att Glaze3D aldrig blev en verklighet.
Linkedin
Roll Nyhetschef och ansvarig community
Bio Entusiast med ett brinnande intresse för processorer. Basar över nyheterna på framsidan och arbetar dagligen med SweClockers moderatorer för att forumet ska vara Sveriges bästa gemenskap.
Twitter
Roll Testansvarig
Bio Chassiguru som jobbat med datorprylar i över tio år. Till vardags håller han koll på testlabbet och ser till att all häftig teknik ställs på prov.
Roll Testredaktör
Bio Jonglerar grafikkort och processorer i testlabbet men har annars kringutrustning som huvudämne. Spenderar övrig tid framför spel eller bakom sitt trumset.
Twitter
Roll Nyhetsredaktör
Bio Teknikoraklet från Blekinge vars specialintressen innefattar operativsystem, spelutvecklingens ädla konst och allt som har med japansk spelkultur att göra.
Twitter
Roll Frilansskribent
Bio Frilansande skribent med brett intresse för teknik, där senaste snittets datorkomponenter ligger nära hjärtat. Vid sidan av skrivandet gäller studier, böcker och rejäla doser CS:GO.
Linkedin
Roll Frilansskribent
Bio Videonörd, före detta mästeröverklockare och allmän branschveteran.
Linkedin
Roll Frilansskribent
Bio Göteborgare djupt nere i elektronikträsket och med kärlek för datorkomponenter. Förutom skrivandet gäller hårdvarunära plugg på Chalmers.
Linkedin
Roll Frilansskribent
Bio Tekniknörd från Göteborg med tio års erfarenhet som poddare, 20 års erfarenhet som musikproducent och DJ samt ett livslångt intresse för prylar.
Instagram
Roll Frilansskribent
Bio Nördig norrlänning i 30-årsåldern med ett brinnande intresse för tyska bilar, TV-spel från 90-talseran och givetvis datorer i alla dess former.
Twitter

Kontaktuppgifter till övriga kollegor på Geeks AB finns på företagets webbplats.