2x Sapphire R9 390 Nitro Säljes

Annonsör
Cranzle
Medlem sedan
Apr 2015
Antal annonser
1
Foruminlägg
368
Pris
-
Plats
Skåne / Kristianstad
Publicerad
2017-11-15

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Innan jag fortsätter i artikeln nämner jag korten som #1 och #2

#1 har jag originalkartong till, samt kvitto (digitalt, jag kan skriva ut eller mejla det)

#2 köpte jag av en annan person, originalkartong har jag för mig att jag sparade (håller på och letar efter den i skrivande stund) men jag begärde aldrig kvitto av säljaren. Jag kan säkert fråga säljaren snällt efter ett, det är upp till dig dock.

Eftersom jag saknar kvitto (och kanske kartong) till #2 släpper jag det kortet lättare. Högre bud får då självklart prioritet på kort #1. Skulle jag hitta kartongen kommer jag uppdatera i tråden om det, fram tills dess är det bara att buda på!

Självklart får ni ge bud på båda korten samtidigt, jag har dock inget "paketpris" eller så för båda, jag tar det bud som ser mest lovande ut helt enkelt.

Här är en bild på korten (min fil var för står eller något). Vill ni ha ytterligare bilder eller annat så tveka inte att kontakta mig!
https://imgur.com/a/gA8DD

Bud startar på 1400kr.

Ps. Jag föredrar att få pengarna först i affären, dock är jag beredd att köpa ett Blocketpaket (mellanhand) om du inte vill gå först. Det kan ju dock ha en påverkan ifall flera budar lika högt som dig, och gärna går först. Men annars är det ingen big deal för mig att lägga 50kr eller så extra för en trygg affär.