Noctua 120mm NF-f12-pwm Säljes

Annonsör
Irrationell
Medlem sedan
Maj 2011
Antal annonser
20
Foruminlägg
649
Pris
100 kr
Plats
Uppsala / Uppsala
Publicerad
2018-02-14

Schysst 120mm fläkt som inte får plats just nu och ser hellre att den kommer till användning hos någon annan. Är från en lågprofilskylare jag vill behålla men som inte har fästen till min nuvarande begagnat-setup.

https://noctua.at/en/products/fan/nf-f12-pwm.html
https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1028057

Riktat luftflöde som presterar bäst när den blåser mot något som en kylare, moderkortets NB/SB, en GPU eller som intagsfläkt. Högt luftflöde och även bättre än de flesta som vanlig chassifläkt.
PWM-styrd och hastigheten varierar mellan knäpptyst eller snabbt nog att torka håret med.
Har du bara 3-pin kontakt på moderkortet kan du använda adaptern för att sänka hastigheten.

Bara fläkten och en Noctua low noise adapter. Ej dubbelfläktadaptern eller de bruna gummipinnarna. Dubbeladaptern har man då kylaren har en halvkass 60-72mm fläkt under och denna 120mm över i en pull/push-konfiguration.
Man får med skruvar och vibrationsdämpande gummistrips, jag kan även skicka med något helt annat litet extra.
Saknar du något litet så säg till, jag har ett par lådor med extra smågrejer såsom 15 sata-kablar, 30 miljarder blandade skruvar, flera hörlursförlängare, molexadapter, modulär kabel till corsair nätagg, stor antistatpåse, chokladbit, etc. Sånt som kommer till användning sällan men är grymt skönt att ha i reserv.

Skickas mot förskottsbetalning eller hämtas i Uppsala. Kan tänka mig att det kostar 30-50kr att skicka i hård kartong men det är en uppskattning. Törs inte lägga i bara vadderat kuvert.

Mvh,
Hampus