Stor rensning (GTX 1080*2, i7 6700k, IX Formula, vattenkylning) Säljes

Annonsör
aftonstjernan
Medlem sedan
Jan 2017
Antal annonser
2
Foruminlägg
39
Pris
-
Plats
Jönköping / Jönköping
Publicerad
2018-03-22

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Då jag inte lyckades sälja mitt custom loop-bygge till ett rimligt pris följer jag istället mångas råd och säljer den i delar. Säljes då jag påbörjat nytt bygge. Notera att jag i nuläget inte är beredd att skicka sakerna, så avhämtning i Jönköping gäller. Kommer eventuellt ändra mig om intresset är svalt, men har varken emballage, tid eller ork att posta grejerna i nuläget. Förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill. Budgivning gäller.

i7 6700k – utan kartong
HyperX Savage 3000Mhz 2*8 gb – utan kartong
Samsung 960 EVO 500 gb – utan kartong
2 st ASUS GTX 1080 Strix med monterade Phanteks Glacier-block. Skickar med orginalkylarna separat. Om du vill använda orginalkylarna behövs dock ny värmeledande tejp till VRAM-området
ASUS SLI HB Bridge – utan kartong
EVGA SuperNOVA 1000W G2 inkl. blåa CableMod-kablar

EK-Supremacy EVO - Acetal+nickel
EK-CoolStream RAD PE 360
EK-XTOP Revo D5 PWM
med sleevade kablar. Lite repig p.g.a. slarvig montering
Ek-coolstream xtc 280 i rätt dåligt skick. Skulle eventuellt läcka enligt förra ägaren, men har funkat galant för mig. Skänkes vid köp av något annat
EK-CryoFuel Navy Blue Premix ca 1 + 3/4 flaska kvar

Samsung ue590d 4K-skärm

En drös fläktar som säljes i bulk. Skickar med en hel del förlängnings- och splitkablar. Osäker på om jag har samtliga skruvar eller monteringsmaterial. Skickar med det jag har. Säljes därför billigt.

Har även en hel del fittings och adaptrar från Alphacool som jag kan skänka vid köp av något annat. Passar till 13mm hard tubing. Räcker och blir över till ett helt bygge men vissa är i rätt dåligt skick. Har ej användning av dessa längre då jag kommer köra annan tubdiameter.

Happy bidding!