Core i7-5820K + Asus X99 Deluxe Säljes

Annonsör
TheYardbird
Medlem sedan
Jul 2008
Antal annonser
23
Foruminlägg
717
Pris
2 500 kr
Plats
Södermanland / Gnesta
Publicerad
2018-04-20

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Tjenare!

Har nu uppgraderad CPU och moderkort så jag tänkte se om det finns någon där ute som har mer nytta av mina gamla grejer så att de slipper samla damm.

Det är ett Asus X99 Deluxe moderkort (Inte Deluxe II). Fungerar felfritt förutom att ena nätverksporten inte verkar fungera. Köpt här på marknaden för ett halvår sedan eller så.

Till detta har jag även en Intel Core i7-5820K som jag endast har kört på standardfrekvenser med. Är osäker på om personen som jag köpte processorn av överklockade någon gång, men det är åtminstone ingenting som märks av på något vis.

På processorn har jag monterat en Cryorig H5 Ultimate-kylare som jag kan skicka med om någon köper både moderkort och CPU tillsammans.

Jag har även ett Phanteks P300 som grejerna är monterade i. Om eventuell köpare kan hämta upp grejerna så kan jag låta allting vara monterat och redo i chassit så fås det med för en extra hundring eller så.

Annars så hade jag tänkt mig ett startbud på kanske 2500 kronor för moderkort + processor? Låter annonsen vara uppe till början av nästa vecka så får vi se vad buden ligger på.

MVH!