Rensning Säljes

Annonsör
criscros
Medlem sedan
Jan 2005
Antal annonser
108
Foruminlägg
1885
Pris
-
Plats
Stockholm / södertälje
Publicerad
2018-07-20

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Hej tänkte sälja/ev byta saker!

Det jag har:

-Asus z170i impact som har använts av en extrem OCare här på forumet. Den har en svart färg på pcb:n och en minnes plats har halvt trasig fastspännare på en sida dock inget som hindrar funktionen. Allt fungerar som det skall dock vill ja nämna att när jag fick moderkortet så vägrade det starta och skickades tillbaka till säljarn som fixa till det(vet ej vad som gjordes) och sedan dess har jag inte haft ett enda problem med det. Kommer i org kartong med vad jag tror skall vara alla tillbehör.

-Asus z170i pro gaming i jättefint skick och kommer i org kartong med tillbehör(bör vara komplett)

-6600k; deliddad utav mig med kniv. Har slipat IHSn så bra jag har kunnat samt försökt ta bort allt klister ifrån pcb:n. Har tyvärr råkat skrapa lite på tre små punkter av pcbn dock inget som har hindrat funktionen.(väldigt små skrap som visar lite koppar färgat). Använt cool laboratories liquid ultra och det har fungerat bra.
Nu var det så pass längesen jag hade den överklockad så jag kommer tyvärr inte ihåg exakta volten jag hade vid viss ghz dock kom jag upp till 4.6 utan större bekymmer. 4.7 fungerade bra också dock skruva ja ner lite då jag inte hade tillräckligt med kylning. Har även legat i närheten av 4.8 dock vågade jag inte stressa den nämnvärt mycket då den blev väldigt varm.
Detta är nog ett bra exemplar dock har jag inte orken längre eller kylning för att pressa den. Chansar på att den gör 4.9 i rätt händer.
Vi kör en intressekoll på denna. Får jag inte bra bud behåller jag den.

i3 6100; inga konstigheter här, en helt vanlig i3a.

Fractal nano S; i OK/bra skick inga bucklor eller repor vad ja kan se. Vet tyvärr inte om den är komplett med tillbehör då jag inte kommer ihåg vad exakt som följde med den.

Node 804; i helt OK skick men samma problem här. Vet inte riktigt vad som följde med. hddvaggor följer med.

H5SF kylare som är använd dock i bra skick. Bör bara komplett.

Har en massa fläktar från olika märken också

Dessa saker finns i södertälje och skickar helst inget. Kommer inte skicka något chassi/impact moderkortet då jag vill att ni med egna ögon inspekterar sakerna. Sakerna köpes i befintligt skick.
Har köpt och sålt en massa gånger här, bara att söka på mitt alias i forumdelen för referenser så ser ni.
Byten som kan vara intressanta är senaste ryzen cpuer+moderkort. Även amd gpuer.
Vi kör budgivning på allt utan riktpris.

mvh