Jumper Ezbook 3 Pro (Chromebook klon)

Säljes Bärbara datorer Publicerad 2018-08-04

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Baxtex
Annonsör
Baxtex (dolt)
Medlem sedan
Jan 2011
Foruminlägg
8403
Annonser
33
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  1 000 kr
5
Skåne, Kristianstad
-

Säljer nu min gamla skoldator då jag fått en ny starkare maskin på jobbet. Datorn köpte jag från Gearbest i Augusti förra året och är mest lik en Chromebook (fast med Windows). Byggkvaliten är relativt bra och datorn är lätt att ha med sig för lite enklare uppgifter. Jag har utökat lagringen med en SSD på 256GB utöver den inbyggda 64GB emmc lagringen. Har även bytt ut kylpastan mot en bättre. Det enda felet på datorn är touchpaden. Vänster klick fungerar bara ibland men det går fortfarande att göra ett "touch" klick eller "tap" som på en touch screen. Så länge man klarar sig på att "touch" klicka så är det inga problem. Det är en precision touchpad vilken är rätt bra! I övrigt är det en utmärkt dator för surf då den är fläktlös och har bra battertid, brukar hamna på ca 6-7h. Går även att installera Linux på den dock är det lite meck att få det att fungera ordentligt. Skärmen har två "bright spots" på den vänstra sidan, inget jag stör mig på personligen men lika bra att nämna det.

  • 13.3" IPS

  • Apollo Lake N3450

  • 6GB RAM

  • 256GB SSD

  • Precision touchpad

  • Overall bra byggkvalitet, låg vikt.

För mer information rekommenderar jag Techtablets recension:

Versionen jag har är V4 som har AC och upplåst bios för lite mer prestanda:

Rent Windows 10 och laddare ingår!

Budgivning börjar på 1000kr. Affären kan ske i Malmö eller skickas med posten. Räkna med frakt på 100kr i så fall. Betalning sker via Swish.

*Hur fungerar det med amerikanskt layout på tangentbordet? Det fungerar utmärkt. Ställer man in på svenskt tangetbord i Windows så mappas åäö till rätt ställen! Det enda problemet är tangenten med <|> i vänstra hörnet. Om du programmerar så använder du säkert denna ganska mycket. Min lösning var att mappa om den tangenten med autohotkey till Caps lock istället. Numera köra jag denna mappning på alla mina tangentbord, betydligt bekvämare! Jag delar gärna min autohotkey fil.

Referenser: https://www.sweclockers.com/forum/trad/1079311/sok?searchid=7...
Har sålt en hel del här tidigare, alltid gått bra.