Denon Heos multiroom Säljes

Annonsör
MrPasty
Medlem sedan
Sep 2006
Antal annonser
2
Foruminlägg
970
Pris
13 000 kr
Plats
Stockholm / Vällingby
Publicerad
2018-11-12

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Jag har bestämt mig för att byta till Chromecast för multiroom hemma och i samma veva byta ut golvhögtalarna mot ett surround-system. Jag säljer därför ett helt multiroom-system för tre rum. Systemet består av:

Denon AVR X2100-W + Denon Heos Link + Dali Zensor 7
Riktigt bra stereoanläggning för vardagsrummet. Jag kommer verkligen att sakna de här högtalarna.

Denon Heos 3
Grym högtalare för sin storlek. Använde den i vardagsrummet innan jag skaffade stereoanläggningen ovan och den fyllde rummet förvånansvärt bra. Har därefter agerat sovrumshögtalare.

Denon Heos 1
Perfekt badrumshögtalare. Jag var rädd att ett helkaklat badrum skulle vara omöjligt att få bra ljud i men vi har varit sjukt nöjda med den här.

Jag har betalat totalt 18598 kr för det här och allt är i riktigt fint skick. Det enda problemet jag vet om är att främre HDMI-porten på AVR inte verkar fungera. Alla de bakre funkar dock som de ska. Självklart finns kvitto på allt. Nästan allt har kommit i nya versioner sedan dess, där den stora skillnaden så vitt jag förstår är att de nya AVR har stöd för HDR och Heos-högtalarna har fått stöd för Bluetooth och 24-bit audio. När jag plockar ihop ett sådant system på HiFi-klubbens hemsida idag landar det på 26588 kr. Jag tänker mig att mina grejer borde vara värda ungefär hälften så mycket, så jag vill ha 13000 kr för allt.

Jag kan eventuellt tänka mig att sälja saker var för sig men föredrar såklart att någon tar allt på en gång. Jag vill inte skicka något, utan möte någonstans i Stockholm eller hämtning i Vällingby är det som gäller. Betalning med Swish. Frågor är välkomna i diskussionstråden.