4790K, Z97 Maximus Impact+Hero, 16gib DDR3, Silverstone Sugo SG13 Säljes

Annonsör
jokanevad
Medlem sedan
Mar 2017
Antal annonser
1
Foruminlägg
48
Pris
1 337 kr
Plats
Stockholm / Kungsholmen
Publicerad
2018-11-19

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Hej,

Jag tänkte sälja följande till högstbudande:

CPU
Intel i7 4790K (delidad med Thermal Grizzly Conductonaut) - Kan även slänga in ett EKWB direct die kit som kan kopplas på EK-EVO blocket och således kyla direkt mot die istället för IHS.

Mobo
ASUS Maximus VII Impact Z97. Detta är troligtvis det bästa ITX moderkortet med Z97 chipsetet avseende funktioner och överklockning. Detta är också typ det enda Z97 ITXt som har stöd för M.2 SSDer. Har även wifi och bluetooth. OBS: Har skett nått vid nermontering som gör att jag inte kan posta med den innersta RAM stickan ipluggad. Säkert ingen permanent defekt men jag vill att köpare är medveten om det. Mobot funkar alltså helt felfritt med en sticka ipluggad och har körts stabilt under lång tid. Tror säkert den händige kan få igång den med 2 stickor men jag har inte haft tid att pilla med det.

Mobo 2
ASUS Maximus VII Hero Z97. Samma som ovan fast ATX varianten med biffigare VRM. Köptes här på Sweclockers som defekt. Min tanke var att felsöka och se vad som kan vara fel men har inte haft tid. Säljes därför som defekt.

RAM
Corsair DDR3 16GB (2x8GB) CL9 1600MHz VENGEANCE PRO RED (har tagit bort den lilla metallbiten med färg på). Funkar felfritt.

Chassi
Silverstone Sugo SG13 (Svart med meshfront)
Inköpt i slutet av maj i år. Helt fantastiskt itx chassi som har plats för fullstort grafikkort och ATX PSU. Bra skick förutom färgskav på nått ställe. Box och samtliga tillbehör.

Har lådor och tillbehör kvar till processor och moderkort såklart.

Bud i tråden! Paketbud prioriteras.

Kan träffas i centrala Stockholm eller Kungsholmen. Skickas om köparen betalar frakt.