Ny Samsung 55 KS9005 curved med spricka skänkes/säljes

Annonsör
JacobMardfelt
Medlem sedan
Apr 2006
Antal annonser
2
Foruminlägg
57
Pris
300 kr
Plats
Stockholm / Norrtälje
Publicerad
2019-02-13

Hej,

jag har en Samsung 55 KS9005 curved med ett spricka i skärmen som jag säljer/skänker bort. TV ser/är helt ny ut, jag var först med att ta bort emballaget till stativet och det har inte en skråma. Original fjärrkontroll saknas dock, läs bakgrundshistorien nedan.

Var ett av Samsungs flaggskepp 2016.

Här kan ni läsa en recension.
https://www.whathifi.com/samsung/ue55ks9000/review

Lite mer info:
https://www.komplett.se/product/884924#

Pris 300kr eller en bra flaska vin (vad var jag betalade för fjärrkontrollen)

Om det finns ett sort intresse så får det budas på. Får jag inget bud så skänks den bort alternativt hamnar på tippen.

Bakgrundhistoria:

I slutet av 2017 villa jag köpa en Samsung av "KS 7000" modell från 2016 då den motsvarade 2017 års QLED-lineup. TV var slutsåld överallt i Sverige men jag hittade en exemplar på tyska Amazon. När leveransen väl kom så var det en Curved KS9005 istället. Tokglad (då denna är mer än dubbelt så dyr) öppnade jag paketet och började packa upp. Fjärrkontrollen saknades så jag stack till kjell & co och köpte en Samsung Universal kontroll som verkade fungera fint. När jag väl slog på TV:n så var det en spricka i skärmen ned till vänster (ca 2 dm lång om jag minns rätt). Kontaktade Samsungs verkstad som sa att det skulle kosta ca 8-10 000 kr att byta då hela panelen måste bytas ut. Jag ansåg det bättre att köpa en ny tv istället.

Kontaktade då butiken på nätet som på knagglig engelska skrev en massa konstigheter och till slut lackade jag och kontaktade Amazon istället som hade hela vår mailkonversation. De ursäktade sig för försäljaren beteende och sa "vi löser detta". Det tog sedan 24h och jag fick tillbaka mina pengar samt fick behålla tv. (Bästa kundbemötandet någonsin!!!)

Fick barn i samma veva så att bli av med tv:n har varit lågprioriterat och den har istället stått i sin kartong i ett förråd. Jag har bara haft igång tv:n i 1 min för 1 ½ år sedan när jag konstaterade sprickan, packade sedan ihop den igen.

Jag antar att butiken typ "insett" att den var transportskadad och därför snodde fjärrkontrollen när det behövdes en extra.

Det ska väldigt mycket till för att jag skall skicka tv:n, hämtas görs i Norrtälje, 45 min norr om Stockholm.

För övrigt, om någon vet var man får tag på ett Steelseries Tangentbord Apex M500 får ni gärna hör av er!

mvh Jacob