GTX 1070 G1 Gaming + vattenblock; GTX FE hybridkylare Säljes

Annonsör
GeoTD
Medlem sedan
Feb 2018
Antal annonser
2
Foruminlägg
59
Pris
2 500 kr
Plats
Västra Götaland / Göteborg
Publicerad
2019-02-13

Hej,

Jag har handlat nya grejer så jag har dessa att sälja:

1. Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming med ett Phanteks Glacier G1 1080/1070 på.

Originalkylaren finns med och följer med vid köp. Vattenblocket är ett sådant i krom. Kortet fungerar utmärkt och har använts sparsamt. Sitter just nu i min HTPC så om någon är intresserad kan komma och se det "in action", men dock tills på lördag eftersom jag tänkte montera det nya kortet jag har skaffat och då har jag ingen möjlighet att visa att kortet fungerar på plats (båda mina datorer har custom loops). Se bilder.

Pris 2500 kr + ev frakt. Eller bud...

2. EVGA Hybrid Kit

Passar till alla Pascal FE modeller, inklusive 1080 Ti, då kåpan är modifierad. Jag har precis testmonterat den på ett av mina 1080 Ti. Passar utan problem! Behöver bara nya thermal pads och sleevingen på slangarna är inte längre så snygg. Se bild.

Pris 450 kr + ev frakt.

Jag föredrar upphämtning i Göteborg då jag föredrar personlig kontakt både när jag säljer och när jag köper. Kan eventuellt också skicka grejerna, men då står köparen för frakten och jag tar förskottsbetalning via Swish.

OBS. Kortet, blocket och hybridkylaren är köpta tidigare här på Sweclockers, jag har originalkartongerna, men inga kvitton.