GeForce 1080 + Acer XB271HU mot Vega 64 + skärm Bytes

Annonsör
Gorian
Medlem sedan
Apr 2004
Antal annonser
16
Foruminlägg
6102
Pris
-
Plats
Uppsala / Uppsala
Publicerad
2019-03-23

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Då jag kör Hackintosh och Apple valt att dra tillbaka stödet för nVidia GPUer i senaste OS-uppdateringen blir det till att bita i det sura äpplet och byta till en AMD GPU.

Det jag har är ett EVGA 1080 FTW som införskaffades av en medlem här på forumet för ett år sedan. Har knappt spelats med sedan dess, pga krävande studier och bristande intresse. Så har mest rullats i desktop.

Till det är en Acer Predator XB271HU kopplad, även det inköpt här på forumet. Tyvärr finns en död pixel i nedre vänstra hörnet (se bild). Pga placeringen är det inget som stör och enda gångerna jag märkt av den är när jag aktivt letat efter den.

Det jag är ute efter är ett Vega 64 som inte är djupare än två slots (kylare inkluderad), då det ska sitta i ett mITX chassi. Till det önskar jag mig en passande skärm (krav på minst 27", IPS, minst 1440p och >100Hz. Freesync vore trevligt men är inget krav).

Jag kan tänka mig att göra affärer med separata personer, men först när grafikkortet byts ut. Vill inte sitta med en freesync skärm och nVidia kort

Beroende på vad som erbjuds kan mellanskillnader från din sida behövas.

För enkelhetens skull ser jag gärna att affär kan göras i antingen Uppsala, alternativt Västerås, men GPUer går ju med lätthet att skicka. Potentiellt så även skärmen, även om det är lite bökigare.
Originalkartonger finns (djupt begravda i ett garage) till respektive pryl.

Hojta i tråden med vad ni har.

Mvh,
Gorian