Nätagg + Chassi + CPU-kylare Köpes

Annonsör
chrippe7
Medlem sedan
Aug 2012
Antal annonser
25
Foruminlägg
506
Pris
1 337 kr
Plats
Stockholm / Täby
Publicerad
2019-05-21

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Hej,

Då jag bytt till en ultrawide-skärm så har det blivit fler pixlar för grafikkortet att skyffla runt när jag spelar vilket gör att det dåliga luftflödet i mitt ITX-bygge orsakar heat-throttling så tänkte bygga om ett ATX-bygge nu.

Nätagg
Söker efter ett nätagg av bra kvalité och att det är modulärt är ett krav. Vill gärna hämta i Stockholm men kan handla på distans. Ska vara runt 600-800W och har haft Corsair RM-serien tidigare som jag har varit nöjd med. Skicka PM med förslag!

Chassi
Behöver även ett chassi och det ska såklart vara ett chassi med fönster då jag har massa RGB och annat glittrande Då det troligtvis kommer på ett ställe som är "åt fel håll" så vore drömmen ett chassi med omvänd insida så att fönsterpanelen är på högersidan så man ser in i chassit från höger. Men då jag vet att de är svåra att få tag på så är jag även ute efter "vanliga" chassin. Behöver som sagt vara fönster-panel på sidan och gärna relativt tyst. Kan handla på distans men pga fraktkostnad ser jag helst att det finns i Stockholm men hör av dig med förslag så får vi se!

CPU-kylare
Sist men inte minst så skulle jag även vilja ha en 240/280mm radiator till mitt nya bygge. Drömkylaren är Corsair Hydro H100i RGB Platinum SE(den vita) och om någon sitter på en sådan köper jag den gärna från dig Men ska vara någon med LED och ska fungera felfritt. Jag har fläktar som jag kommer montera på denna så är inte något som behövs.

Som sagt, jag finns i Stockholm och hämtar gärna upp men kan handla på distans!

Mvh Christoffer