Steam Link + Steam handkontroll Säljes

Annonsör
Najk
Medlem sedan
Feb 2002
Antal annonser
30
Foruminlägg
7645
Pris
250 kr
Plats
Västra Götaland / Alingsås
Publicerad
2019-07-20

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Säljer min Steam Link med tillhörande Steam-handkontroll p.g.a. minskat spelande och hoppas att denna lilla finurliga enhet kan hitta en ny ägare som har större användning för den. Både enheten och handkontrollen är sparsamt använda.

För dig som inte vet vad Steam Link är för något så är det en enhet som gör att du kan strömma spel från ditt Steam-bibliotek till valfri TV i hemmet över nätverket, och därmed sitta framför TV:n istället för skärmen där du kan avnjuta dina spel upplösning upp till 1080p med en maximal bildfrekvens på 60 fps.
För fullständig info och test, se: https://www.sweclockers.com/test/21279-valve-steam-link.

  • Enheten är inköpt på direkt från Valve via Steam-butiken 2017-11-22 och har fungerat felfritt från dag 1.

  • Medföljer gör, utöver enhet och handkontroll, originalkartonger, HDMI-kabel, strömadapter och nätverkskabel.

  • Digitalt kvitto från Steam finns och mailas till köparen. Handkontrollen är däremot köpt av en annan användare på Sweclockers och kvitto saknas, men den har fungerat utan problem.

Enheten kan skickas inom Sverige, eller hämtas i Alingsås.
Ska kortet skickas betalar köparen frakten, räkna med 100 kronor till frakten. Paketet skickas då spårbart via Postnord och skickas i så fall så snabbt som möjligt efter att pengar inkommit till mig via Swish. Kolli-ID skickas till köparen direkt så att paketet går att följa.
Vid leverans ligger enheten respektive handkontrollen i tillhörande originalkartonger i, med väl skyddande ytteremballage.

Pris: Budgivning. Startar på 250 kronor (för enhet + handkontroll)
Betalning: Swish.
Övrigt: Budgivningen slutar på måndag 22/7 kl. 20:00, eller fram till dess att jag fått ett bud jag är nöjd med.
OBS! Jag förbehåller mig rätten att dra tillbaka hela annonsen, t.ex. om jag inte är nöjd med de eventuella bud som kommit in.

Jag har sedan tidigare gjort mängder av affärer på SweClockers utan problem, och mina referenser finns samlade här: https://www.sweclockers.com/forum/trad/1079311-sweclockers-ma.... (Sök på "Najk" i tråden så hittar ni mina tidigare affärer.)

Mvh Niklas