2st Ducky Mini 60% (2013/Poker II) Cherry MX Brown + Red samt keycaps Säljes

Annonsör
anders190
Medlem sedan
Jan 2002
Antal annonser
4
Foruminlägg
16567
Pris
-
Plats
Gävleborg
Publicerad
2019-07-23

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Hej!
Jag rensar vidare och nästa prylar är två olika Ducky Minis i gamla 2013-utförandet som också delar mycket med KBT Poker II: https://deskthority.net/wiki/KBC_Poker_II
Har även ett keycap set

Det första tangentbordet är mer komplett och har bruna Cherrys och lila LEDs. Kartong, manualer och svart kabel, som förstås går att byta då det är vanlig mini-USB anslutning. Mycket bra skick på denna.

Det andra tangentbordet är mer slitet, kuddarna på undersidan saknas. Annars fungerar den fint och ser likvärdig ut den andra ovanifrån. Röda Cherrys och vita LEDs i denna. Har en lång grön kabel som jag använt med den innan men går lika här att byta. Ett mjukt Ducky skyddsfodral avsedd för Ducky Mini för denna. Box och manualer saknas.

Keycapsen är detta set: https://www.keyboardco.com/product/double-shot-filco-105-key-...
Double Shots avsedda för Filco tangentbord, jag har själv använt dessa med ett Filco Majestouch II men jag har sedan dess återgått till mina slitna orginal-caps på det tangentbordet. Dessa är lite för höga för min smak. De ser dock riktigt bra ut, varken mina eller Keyboard Companys bilder visar den mer brunaktiga nyansen de har. De är alltså inte svarta.

Budgivning på de olika prylarna. Det går bra att skicka (dock osäker på vad frakten hamnar på) eller att hämta i Bollnäs kommun.
Några övriga frågor eller funderingar? Fråga på.