ITX chassi, Ultrathin (20x120mm) radiator Säljes

Annonsör
GeoTD
Medlem sedan
Feb 2018
Antal annonser
6
Foruminlägg
86
Pris
250 kr
Plats
Västra Götaland / Göteborg
Publicerad
2019-08-17

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Jag har skaffat ett nytt ITX chassi och det är nu dags att bli av med det gamla chassit och en rad som blev kvar efter jag flyttade delarna till det nya chassit.

Så nu säljer jag:

1. Raijintek Metis Plus mITX chassi

Skaffat i oktober 2017 och jag har byggt ett flertal gånger i det. Det är i bra, men givetvis begagnat skick. Finns inga skador på chassit, utan bara några hål jag har borrat genom "golvet" och den övre panelen för att montera pump+res. Bifogar också några bilder på de gamla byggena som exempel till vad som är möjligt. Både ATX och SFX nätaggregat fungerar, men i ett så litet chassi rekommenderar jag SFX, dock behöver man då skaffa sig en extra ATX till SFX adapter.
Använder man SFF psu så är absolut maxlängden på grafikkortet 270 mm, med ett vanligt nätagg måste man nöja sig med ett SFF grafikkort på max ca 200 mm.

Max kylarhöjd för processorn är 160mm (!) över moderkortet.

Två olika sidopaneler följer med, syns också på bilderna.

Fläkten är 3-pin och lyser i vitt.

Pris 200 kr. Det är kanske inte lämpligt att skicka det, med hänsyn till priset och att frakt kommer att kosta ungefär lika mycket, men om någon vill betala för frakt skulle jag kunna fixa det.

2. XSPC TX120 radiator - 20 x 120 mm

Mer info kan man läsa på XSPCs hemsida.

Presterar mycket bra - 22 fpi och tjock insida. Jag vågar t o m säga att den kyler bättre än t.ex. EKWBs 120x30mm radiatorer, och är guld värd i byggen där det är tajt med plats.

Originalförpackning och skruvar finns. Kan skickas utan problem.

Pris 250 kr + frakt.

Båda grejerna finns i Göteborg, Olskroken.

Hälsningar!