'Ny' Herman Miller Aeron Remastered Säljes

Annonsör
Calma
Medlem sedan
Maj 2016
Antal annonser
2
Foruminlägg
251
Pris
10 000 kr
Plats
Västmanland / Västerås
Publicerad
2019-09-12

Detta är Remastered versionen, inte den äldre billigare versionen.

Stolen är köpt så sent som i Maj-19 och alltså bara varit i min ägo i drygt 3 månader. Skicket är i bästa skick. Finns ingenting att slå ner på. Har inte ens pillat på alla inställningar ännu så vill verkligen trycka på stolens nyskick.

Jag köpte stolen helt ny, inte begagnad.
Priset jag betalade var 17.593kr inkl moms för drygt 3 månader sedan.

Storlek: Medium (Jag är drygt 180, ca 70-75kg) men den passar ett mycket bredare spann än så, både nedåt och uppåt.
Färg: Svart

Detta är inte en stol för alla p.g.a sitt pris men ni som värnar om kroppen och är intresserade utav er hälsa och är spekulanter på denna stol så vet ni förmodligen vad den går för, annars finns det massor av recensioner på internet.

P.g.a att det är en stol så skickas den av förklarliga skäl inte utan den finns endast för avhämtning. Självklart finns kvitto på köpet och den är köpt i Sverige.

Säljer endast stolen för att jag mestadels vill stå upp vid datorn och så länge jag har stolen brukar det sluta med att jag sätter mig ner.

Ni som är seriöst intresserade är välkomna att lämna ett bud via PM men riktpris är 10.000kr Det är 7.500kr 'rabatt' på en obetydligt använd stol. Kommer att neka alla bud under 10.000kr då det verkligen är mitt lägsta pris, annars får den vara kvar i min ägo.