Tangentbord och keycap set Säljes

Annonsör
imo
Medlem sedan
Dec 2011
Antal annonser
10
Foruminlägg
567
Pris
-
Plats
Skåne / Malmö
Publicerad
2019-09-12

Jag tänkte se om där finns något intresse för diverse tangentbord samt keycaps. Jag är inte i någon brådska med att sälja så oseriösa köpare kommer ignoreras, men alltid öppen för en vettig dialog.

Tangentbord och keycaps set säljs separat (bild 4 och 5).

Bild 1: IBM modell M, buckling spring.
Medföljer en aktiv adapter, PS2-USB, så att den funkar med alla datorer med USB samt en 5,5mm "mutter mejsel". Denna mejsel behövs om man vill öppna tangentbordet då det egentligen är någon skruv med tum skalle. När jag köpte tangentbordet öppnade jag och kollade om man borde göra en "bolt mod" eller vad den nu kallades. Allt var helt invändigt så jag valde att inte göra något mer än rengöring.

Bild 2: Ducky Varmilo Sakura, Mx brown.
Ca 6 månader gammalt, köpt på max gaming. Kvitto går att ordna fram och lådan finns kvar. Obetydligt använt.

Bild 3: Ducky Premier, Mx Blue.
Blå / grå lasergraverade PBT tangenter. Knappt använd har kvar originallådan.

Bild 4: Vortex Pok3r, Mx Brown samt Granit keycaps.
På bilden sitter Granit key caps på men original (svarta) finns och är i stort sett oanvända, när ni lägger bud är det med original keycaps! Lådan finns kvar. I övrigt i gott skick.

Granit setet har följande delar och är inköpta via massdropp, samtliga keycaps som inte används på tangentbordet ligger samlade i påsarna de kom i:
* Base set
* ISO enter
* RGB(YO) Icon modifiers
* Icon modifiers
* International kit
* Mono legends

Bild 5: Quickfire rapid, Mx red samt Ducky grön/vit PBT tangenter.
På bilden sitter Duckys gröna / vit (creme) PBT tangenter på tangentbordet. Original svarat keycaps finns och dessa är i nyskick. Syns lite att tangentbordet är använt.

Ducky Grön / vit (creme) PBT tangenter som är blanka. Originallådan som de kom i finns kvar och där sitter samtliga resterande delar för att tillgodose tex fullstora tangentbord.

Innan något hämtas eller skickas kommer jag rengöra tangenter och tangentbord noggrant. Mer bilder kan ges på begäran, specificera då gärna vad det är du vill se!
Hämtas fördelaktigt i Malmö men kan givetvis skickas mot fraktkostnad.