Har du komponenter att skänka? Gott ändamål- Läs Köpes

Annonsör
babyboof
Medlem sedan
Mar 2019
Antal annonser
1
Foruminlägg
34
Pris
-
Plats
Västra Götaland / Götene
Publicerad
2019-09-22

Hej!

Jag har under en längre tid haft kontakt med en vän t mig som flyttade för några år sedan men inte haft någon direkt inblick i han och hans familjs liv sistone. Vi dök upp i en diskussion om just det för först några dagar sedan vilket i mitt hjärta förändrade en del tankar hos mig om vilken skillnad människor haver när de kommer till både möjligheter och förutsättningar.

Vännen är 32 år gammal, han är arberssökande och hans sambo är just nu den ända försörjande i familjen med försök till hjälp av soc och andra myndigheter. Svaret är att med tanke på att hon arbetar har han ej rätten till vissa bidrag enligt mig han borde ha.

Han spenderar stor del av sina dagar på datorn där han just nu redigerar bilder, försöker bygga o hjälpa till på hemsidor. Han spelar wow, försöker sälja konto och även hjälpa andra med mottot om att MÅNGA BÄCKAR SMÅ. Men som ni kanske föestår är det mkt Downtime med att datorn inte riktigt hänger med eller pallar.

Ja har tagit några bilder på hans rigg vilket ja hoppas kommer få er o förstå!

Ja har skickat honom ett Gtx 1050 Ti 4GB + ett 650w nätagg så vad som vore av behov är : Chassi, Moderkort + Processor & Minnen . Ifall ja suttit på något av de här skulle ja inte frågat, alternativt ifall ngn vill sälja mig billigt som ja kan sända honom.

Självklart kommer försändelser o annat dokumenteras samt en för alla, alla för en!

Ha det bra mvh