Tom Clancy’s Ghost Recon® Breakpoint - Uplay Säljes

Annonsör
RaW D Coy
Medlem sedan
Feb 2011
Antal annonser
3
Foruminlägg
978
Pris
300 kr
Plats
Stockholm
Publicerad
2019-10-09

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Hej!

Säljer en aktivering av det nya Ghost Recon Breakpoint som jag fick via AMD GPU bundle.

Som Sagt så är det inte en kod utan man måste själv gå in på amd rewards sidan med amd konto och aktivera det genom att man loggar in på sitt uplay konto temporärt. Ditt uplay konto kopplas inte permanent på något sätt till amd rewards kontot utan det är bara en temporär länk för aktiveringen.
Man behöver inte ha någon amd gpu i datorn när ni aktiverar då jag redan har gjort det steget så det är bara att aktivera.

Jag har bytt lösenordet till mitt konto där så ni får inlogget till den så ni kan aktivera det sen så är det bara att hojta till när ni är klara så byter jag lösenordet igen.

Tänkte höra om någon var intresserad annars aktiverar jag den till mig själv. Billigaste nyckeln jag hittade låg runt 41 EURO så kan börja bud på runt 300SEK.

Jag har sålt en del artiklar redan här så behöver ni något underlag på min trovärdighet så kan ni säkert hitta ett par inlägg på mig där folk lägger upp betyg på säljare osv. Vill självklart inte kasta bort min trovärdighet på några ynka 300~kr. Betalning sker via Swish.