Fidelio X2, ATH-M50, Fiio E10 Säljes

Annonsör
Olegh
Medlem sedan
Jun 2005
Antal annonser
0
Foruminlägg
4656
Pris
500 kr
Plats
Östergötland / Linköping
Publicerad
2019-10-16

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Jag har lite ljudpryttlar att avyttra, har legat länge nu utan att användas.

Philips Fidelio X2
Ganska gamla. Att döma av prishistoriken på prisjakt så är de från slutet av 2015, då priset låg kring 2500 pix. Har kartongen men har tappat bort kvittot.. Funkar bra, ev. har huvudbandet blivit lite slappt. Det kan också ha varit såhär från början, jag vet ärligt talat inte.
500 kr

Audio Technica ATH-M50
Första versionen med rak fast kabel. Ännu äldre än Philipsarna. Kuddarna är aningen torra och stela men nu när jag sitter här och testar så känns det inte som en stor grej. Vinylplasten eller vad det nu var på huvudbandet började flagna så den har jag pillat bort. Funktionellt inga problem alls. Mycket hörlur kvar att slita på. Kvitto och kartong.. tyvärr.
250 kr

Fiio E10
Kompakt hörlursförstärkare/DAC. Ansluts med USB till källan. Också gammal.. jag kan faktiskt inte komma ihåg om jag köpte den samtidigt som Audio Technica eller Philips-lurarna. LED-lampan på framsidan är paj. Innan så har den sprakat när man justerat volymen men nu när jag testar den eftar att ha fipplat på gain-inställningen på undersidan så hör jag inget sprak eller andra konstigheter.
300 kr

Kan skickas som spårbara försändelser men endast vid förskottsbetalning. Givetvis står köparen för frakten.