Dell XPS 9360 Developer Edition Säljes

Annonsör
evirob
Medlem sedan
Sep 2017
Antal annonser
3
Foruminlägg
710
Pris
3 500 kr
Plats
Skåne / Malmö
Publicerad
2019-11-13

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Dags att släppa taget om trotjänaren då jag får en ny laptop av jobbet.

Vad innebär då Developer Edition? Denna maskin kommer med Ubuntu, ingen Windows alltså. Det går givetvis att installera Windows på den också, fysiskt är det ingen skillnad mellan maskinerna.

För er som inte har stenkoll på Dells sortiment så är detta då en nätt liten ultrabook med 13" skärm och ganska bra batteritid. Jag klarar mig nästan en hel arbetsdag utan att ladda, beroende på vad jag jobbar med. I övrigt så är ju storleken väldigt trevlig när man bär runt på datorn.

Denna dator har 2 fullstora USB A, 1 Thunderbolt (Ladda, Displayport ut osv. OBS. USB C kontakt), 3,5mm ljud ut/in, webbkamera och SD-kortläsare. Allt i ett ganska fint paket, tangentbordet är IMHO långt mycket bättre än Apples platta variant.

Lite specs:

CPU: Intel Core i7-7500U 2.70GHz x 4 kärnor

Grafik: Intel HD Graphics 620 (jag kör 2*1440p skärmar på denna)

RAM: 8 Gigabyte av okänd tillverkare

SSD: 256GB SSD

skärm: 1620x1080 med IPS panel, 60Hz (Väldigt trevlig tycker jag!) Dell kallar denna InfinityEdge, det är väldigt tunn "bezel" på den.

Vikt: 1.3kg (lite osäker på denna, men något sånt)

Tangentbord: Nordiskt

Tillbehör/Annat: Originalkartong, relativt ny laddare (ca. 2 månader gammal), samt en väska/sleeve som passar.

Jag kommer givetvis tömma datorn innan leverans. Jag kan även ta bort "skinet" som sitter på om så önskas. Överlag bedömer jag skicket som 8/10, den har 2 små jack i aluminiumet efter närkontakt med Apples tangentbord... I övrigt så är datorn ganska precis 2 år gammal men fungerar alldeles utmärkt.