Corsair Vengeance K70 + kringutrustningSäljes

Mus & tangentbord Publicerad 2020-01-14

Pris: 450 kr Frakt: Skickas & Avhämtas Plats: Västra Götaland, Göteborg

Annonsör
seriegubben (Alexander Eriksson)
Medlem sedan
Jan 2008
Foruminlägg
323
Annonser
2

Hej!

Jag säljer ett mekaniskt tangentbord med s.k. "bruna" Cherry MX brytare vid namn "Corsair Vengeance K70" som jag köpte från Inet för flera år sedan (år 2013, eller lite senare) som under merparten av tiden sedan inköpet har legat undanstuvat i en garderob, då jag inte långt efter inköpet av detta tangentbord införskaffade ett annat av mindre dimensioner, och har sedan dess införskaffat ytterligare ett nytt tangentbord med särskilt ergonomisk design. Jag tror att jag använde mig av tangentbordet i allt från ett halvår till ett år.

Jag kontrollerade nyligen tangentbordet, och kan konstatera att det är i utmärkt skick. Jag har rengjort det enligt instruktioner från respektabla hemsidor på nätet. När jag tog bort tangentbordet's keycaps för rengöring så såg jag en slags liten rosa fläck på en av tangenterna nederst i högra hörnet (se bild). Jag kan inte förstå varifrån fläcken kommer eller vad den är gjord av, men jag är övertygad om att tangentbordet levererades till mig med denna fläck. Jag fick dessvärre inte bort den under min rengöring med varmt vatten blandat med såpa, vilken jag applicerade med bomullstussar och bomullspinnar. Med tangentens keycaps påsatt så syns dock inte fläcken, och den stör inte någon funktion.

Medföljande tangentbordet är en keycap-puller, alternativa keycaps och s.k. "soft landing pads" som kan monteras under tangenternas keycaps om man vill ha en annan känsla under nedtryckningen av tangenterna.

Sett till tangentbordets goda skick, det faktum att jag inte har använt det mycket, och priset listat för samma modell på amazon.com, så vill jag sälja det för 450 kr. Detta pris kan diskuteras och eventuellt justeras till 400 kr, eller t.o.m. ännu mer, delvis beroende på hur eventuell frakt löses.