HTC Vive + Index kontroller (+ Saitek X52 HOTAS + Samsung Gear VR)Säljes

Annonsen är verifierad via
VR-headset Publicerad 2020-07-09

Pris: 6 000 kr Frakt: Avhämtas Plats: Stockholm, Märsta

Annonsör
Gandhax (dolt)
Medlem sedan
Jun 2016
Foruminlägg
17
Annonser
1

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Hej,

Säljer nu mitt kompletta HTC Vive + Index kontroller. Allt är komplett (dock är synkkabeln ej original då jag tvekar på att jag ens fick en sådan..), med lådorna och i bra skick, inte använt mycket alls, Viven köptes oktober 2018 från Webhallen och Index kontrollerna köptes sent november 2019 direkt från Valve. Ska tillägga att en pixel på högra skärmen har något färgproblem, verkar som att det röda i pixeln inte funkar, måste dock säga att i min erfarenhet nu när jag spelade Half Life Alyx tidigare idag (nu 25% rabatt!!) så trodde jag att det problemet löste sig självt då man verkligen knappt ser det.

Gratismånaden VivePort ingår inte då den redan är använd (och alla spel där är väldigt dåliga tbh).

Sedan eftersom att det är 2 Vive samt 2 Index kontroller så ska du (om du vill) kunna använda dom som trackers för dina ben för att spela spel som Skyrim VR mer immersivt.

Slänger även med ett Samsung Gear VR (knappt använt) om så önskas då den ska ha bättre linser än vad Viven kommer med, modding utförs dock på egen risk (har ingen låda för den). Samt ett Saitek X52, flygkontroller för spel som Elite Dangerous. P.g.a. sämre skick på X52an (köptes begagnad) erbjuds den också gratis vid köp av resten.

Lägger upp denna annons för 7500 6500 6000 men är öppen för bud. Upphämtning eller möte i närheten rekommenderas.