En eller två EVGA 1080 TiSäljes

Grafikkort Publicerad 2020-07-10

Pris: 4 000 kr Frakt: Skickas & Avhämtas Plats: Västerbotten, Umeå

Annonsör
Injen (Injen)
Medlem sedan
Sep 2003
Foruminlägg
348
Annonser
5

Sitter på två st EVGA 1080 Ti FTW3 GAMING kort och funderar nu på att sälja antingen det ena eller båda korten. Ingenting är skrivit i sten och detta är enbart en intressekoll. Kan även bli så att jag bara säljer ett kort och ger sonen det andra, eller behåller båda korten för mig själv och retar grabben för att han fortfarande bara går i klass ett och tjänar för lite pengar för att köpa ett eget grafikkort.

Båda korten körs med vattenblock från EKWB och har gjort det från dag ett i min ägo. Vill inte köpare ha vattenblock så kommer jag montera org. kylare med nya kylkuddar och testa temperaturer innan de skickas/hämtas. Vill köpare ha vattenblock så kommer dessa rengöras enligt konstens alla regler innan affär. Givetvis skickar jag även med org. kylare.

Båda korten klockar mer än fint och det finns ingenting negativt att säga om dem. Temperaturerna enligt bild är från en varm sommardag och en loop som inte rengjorts på över ett år, så de har mer eller mindre aldrig ens gått varmt.

Då båda korten fortfarande sitter monterade i min dator så kan det ta någon vecka innan jag rivit allt och innan jag kan sälja, så bara intressekoll.
Buda på och skriv om det gäller med eller utan vattenblock. Blir jag nöjd över ett bud så säljer jag nog.

Org. emballage finns kvar.