G920 gamingratt/pedaler, växelspak samt stativSäljes

Annonsen är verifierad via
Datortillbehör Publicerad 2020-07-14

Pris: 2 750 kr Frakt: Avhämtas Plats: Stockholm, Sköndal

Annonsör
gymrattan (dolt)
Medlem sedan
Nov 2013
Foruminlägg
142
Annonser
6

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Paket som finns för avhämtning strax söder om Stockholm. Använt ett dussin timmar.

  • Logitech G920 Racing Wheel (PC / Xbox One): Driving Force har utformats för de senaste racingspelen för Xbox One™-konsolen. Du kommer aldrig mer att vilja köra med en vanlig spelkontroll igen när du har spelat med G920 Driving Force. G920 Driving Force fungerar även på utvalda PC-spel som använder Logitech Gaming Software.

  • Logitech G Driving Force Shifter för G29 och G920: Driving Force™-växellåda har utformats för Driving Force-racerrattarna G29 och G920 för att förbättra de senaste racingspelen för datorer och konsoler. Lägg till Driving Force-växellådan i konfigurationen för racerrattarna för att komplettera racingriggen och få en mer verklighetstrogen spelupplevelse.

  • Wheel Stand Pro - Stativ för gamingratt och pedaler: Ett stabilt stativ för din ratt och dina pedaler som ger dig den ultimata körupplevelsen när du spelar. Rattens lutning kan justeras steglöst i 360 grader och hela stativet kan enkelt justeras för att passa just din stol eller soffa perfekt. Stativet är designat med fokus på stabilitet och tålighet, och metallkonstruktionen är handgjord för en oslagbar hållbarhet. På undersidan finns anti-glidgummi som förhindrar slitage på golv och som säkrar ställets stabilitet ytterligare. Wheel Stand Pro - high quality wheelstands for players: https://www.wheelstandpro.com/