Logitech G933 Wireless headsetSäljes

Annonsen är verifierad via
Ljud Publicerad 2020-08-03

Pris: 99 kr Frakt: Avhämtas Plats: Västra Götaland, Göteborg

Annonsör
MiLeS (dolt)
Medlem sedan
Jun 2003
Foruminlägg
1129
Annonser
5

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Säljer mitt mycket väl använda Logitech G933 Wireless headset. Det är gammalt (snart fem år) och slitet men fungerar utan problem. Batteriet har ej svält och man brukar få ut nån stans mellan 5-7 timmar innan man behöver ladda. Ingen kartong, bara headsetet och USB-donglen medföljer. Laddas via micro-USB (medföljer ej).

Som sagt, headsetet funkar utan problem men som man kan se av bilderna så har det lilla lädret i kanterna börjat att lossna och ser lite sådär ut. Men inget som påverkar funktionaliteten.

Just det, eftersom det mesta är av plast så gnisslar det en massa i gängningen om man böjer i headsetet. Som resultat av detta kan det låta när man har det på sig och justerar till det.

Personligen har jag varit nöjd med dom. Fram tills idag då jag råkade impulsköpa nya Pro X för att dämpa första-dagen-på-jobbet-efter-semester-ångesten.

Med tanke på ålder, skick, utgången garanti/reklamation så har jag bestämt att lägga ut dom för 99:- och se var det hela slutar.

Buda i kommentarerna men tänk på att det är hämtning hos mig i Björkekärr som gäller. Låter annonsen vara uppe en vecka till nästa måndag. Skulle det bara komma in ett bud på 99:-, ja då släpper jag dom för det

Betalning via Swish och som sagt hämtning hos mig i Björkekärr, Göteborg.