Dator, GPU, Skärmar och Tangentbord

Annonsen är verifierad via IDkollen
Köpes Datorer Publicerad 2020-09-25
Pris: 10 000 kr
Frakt: Skickas & Avhämtas
Plats: Stockholm, Sundbyberg

Hej,

Då jag nu fått iordning lägenheten så är det dags att sätta på sig spenderarbyxorna och införskaffa sin setup för arbete/gaming.

Jag har idag en ITX-build i ett Fractal Nano S som kör i5-6600k/7600k, 16GB och m2.SSD men som saknar GPU så antingen tänkte jag bara komplettera med GPU eller så köper jag nytt allt där denna kan agera mellanskillnad om någon skulle vara intresserad så kan jag kolla upp exakta specs.

GPU
Söker något mellan 1070-2070 och har en budget på upp till 3000:- för rätt kort. Ser gärna att det finns att hämta i Stockholm för snabb affär men kan köpa på distans om det finns referenser sedan tidigare.

Dator
Är inte ute efter något sjukt prestandamonster med senaste i7/Ryzen 7 utan något kring 8-9th gen med GPU i klass som ovan, gärna i ett chassi med insyn så man kan style:a the shit out of it på sikt. Budget upp till 7000:- för rätt dator.

Chassi
ITX-chassi med fönsterpanel, någon som sitter på ett sådant så kan det också vara intressant att flytta över mina grejer från Nano S till ett sådant och bygga vidare därifrån.

Skärmar
Helst ute efter 2 likadana skärmar där krav är att det ska finnas två stycken bild-portar(minst 1 DP) så att jag kan ha min egna dator samt arbetsdator inkopplad samtidigt och switcha genom att trycka på monitor och inte behöva rycka massa kablar.
24/27" med 1080/1440p-upplösning och minimum 144Hz. Ser gärna att de är relativt schyssta estetiskt men kom med förslag! Även om du bara har en skärm till försäljning kan det vara intressant så kan jag jaga efter en likadan i efterhand, prio är att få in iallafall en skärm ASAP så jag slipper huka mig över laptopen när jag arbetar. Upphämtning i Stockholm i första hand.
Budget runt 2500:- per skärm som högst.

Tangentbord
Har haft Razer Chroma och Logitech G512 förut som jag varit nöjd med, kom med förslag helt enkelt!
Vill inte lägga mer än 300-400:-.

USB C-Adapter för Macbook
Kikar även om någon sitter på en sådan så jag slipper köpa en ny i butik, vill ha iallafall 2 st USB-portar och gärna 2 HDMI/DP-portar om det finns. Skriv vad du har så kanske det blir som så att jag får köpa två stycken helt enkelt!

Ska sälja min privata laptop inkl USB-C Docka men om någon skulle vara sugen på den som mellanskillnad så kan det absolut funka. Är följande modell:
Asus UX490UA-BE023T / 14" / FHD / i7-7500U / 16GB / 512GB SSD / Intel HD 620
Väldigt fint skick, 2 månader gammal och 22 månader garanti kvar.
Jag finns i Stockholm(Sundbyberg) men mindre saker kan som sagt handlas på distans. Skriv i tråden eller skicka PM så återkopplar jag så snart som möjligt!