Mobiltelefoner/surfplattor med reparationsbehov sökes

Annonsen är verifierad via IDkollen
Avslutad Mobiltelefoner Publicerad 2020-09-25
Pris: 1 kr
Frakt: Skickas & Avhämtas
Plats: Västra Götaland, Göteborg

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Hej!

Jag är på jakt efter telefoner och surfplattor för att utföra reparationer.
I dagens läge köper vi hellre nya prylar så fort någonting lägger av, inte fungerar som det ska etc. Jag tycker det är onödigt att gemene man har flertalet telefoner liggandes i lådor som de glömmer bort och som inte kommer till användning, och som vi sedan slänger om 10 år vid flyttstäd och den tappat allt bruksvärde. Företag som sysslar med dessa reparationer tar tyvärr ofta ofantliga summor för ett skärmbyte eller batteribyte där materialkostnad och arbetskostnad gör att vi som konsumenter värderar ett nytt inköp som mer prisvärt.

För att fånga upp dessa potentiella telefoner i era lådor, garderober eller var ni nu förvarar dessa är jag villig att betala, men alla mobiler kan ju vara olika illa skadade och jag vill främst ha tag på de exemplar som jag har möjlighet att återställa med full funktion. Vattenskador är ointressant då jag inte besitter kunskapen att bemästra dessa. Jag önskar kontakt via PM eftersom det kräver en del följdfrågor om telefoner.

Jag vill också förtydliga att detta är en hobbyverksamhet och jag driver inget företag. Därav kan jag inte lägga några stora summor eller köpa stora lager med telefoner. Jag är helt enkelt ute efter en fair deal, och lägger därför mina pengar på det jag tror jag har möjlighet att åtgärda.

Jag har störst kunskap kring Apples telefoner och surfplattor, men mobiltelefoner har i stor utsträckning delar med samma funktioner och därför tror jag även att Samsung, Huawei, Oneplus och Xiaomi kan vara av intresse. Kom med förslag om ni vill bli av med grejer som skräpar och få betalt för det. Jag bor i Göteborg så om ett möte inte är möjligt behöver fraktalternativ vara tillgängligt.

Jag svarar gärna på frågor om någon själv blir sugen på att pilla med sin telefon!